Brev:
Vil ikke sove - 20 mdr.
Hej Helen!!
Sørme længe siden.... Flora og jeg har det godt, er jo flyttet i lejlighed med have- og det nyder vi! Flora trives sådan set fint- meget aktiv, sulten- temperamentsfuld og stadig skeptisk overfor andre der ikke hedder mor eller far.. sådan er hun bare.
Hun vågner stadig hver nat, men jeg tager hende ind til mig og så sover vi næste stræk sammen. Det er forskelligt hvornår hun vågner. der kan gå lige fra 2-7 timer.. hun hoster stadig, vi har jo været hos speciallæge, som har givet hende en spacer. Det har været hårdt med al det hosteri, men der er også dage hvor hun kun hoster lidt. Jeg har skiftet hendes mælk ud med rismælk (med kalcium) og al mad er økologisk osv- dette fordi komælk tilsyneladende er slimdannende og ikke det fedeste når man er en lille hosteprinssesse.. nå, ...
... men hun får stadig en kop varm mælk som hun eeelsker hver aften inden hun blir lagt, så er der sang med dyne på mors skød, og så peger hun faktisk selv på sin seng og siger ooove (sove), derefter lægges hun medens jeg stadig sidder på en stol ved siden af sengen.
- Og her starter cirkusset, for bare 2 uger siden tog det højest 15 min at lægge hende, med nu er der bare fest og ballade når hun kommer ned i sengen, synger, pisker rundt rejser sig osv... jeg lægger hende ned hver gang, siger hun skal sove, og taler ikke ellers med hende da dette ville forårsage mere "fest"..
Har du ikke lige et par tanker du kan fyre i min retning? (ved godt at problemet måske ikke er sindsygt alarmerende, men det er hårdt at det tager en time at lægge hende..
Håber ellers du trives!!!
Stort knus Christina
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. september 2024 | Opdragelse | 23 mdr.
Hej Helen. Vi har en søn på snart 2 år, som i perioder vælger den ene af os...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
1. maj 2024 | Sovevaner | 20 mdr.
Kære helen, Vi har store problemer med putning til nat herhjemme og ønsker...
9. marts 2024 | Sovevaner | 17 mdr.
Hej Helen, Tak for dit svar til min forrige besked angående vores søn som...
Viden om børn:
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Fedt
Små børn har brug for fedt i maden. Det anbefales at tilsætte en tsk fedtstof i hver portion hjemmelavet mad. Det er udmærket at skifte imellem de forskellige typer fedtstof som olie, smør og plantemargarine.
Efter 1 års alderen kan barnet fortsat have behov for at få lidt ekstra fedtstof. Det er især i familier, hvor man spiser meget magert og gerne vil at barnet skal have sunde spisevaner fra starten.
I mager mad er der mange grøntsager, frugt og brød og kun lidt...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.