Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste

Dato: 16. september 2024

Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, når de skal finde legetøj til de mindste. Men hvad gør BIG specielt, og hvorfor er det godt for dit barns udvikling?

Hvad er Plus-Plus BIG?
BIG er en stor udgave af Plus-Plus, som mange større børn kender fra SFO, klub mv. Det består af store, farverige brikker formet som to plusser, som kan sættes sammen til forskellige former og figurer, og det giver mulighed for at være kreativ og eksperimentere med alverdens konstruktioner.

Udvikling af finmotorik
En af de store styrker ved BIG er, at det styrker børns finmotorik. Når dit barn leger med Plus-Plus BIG, øver det sig på at samle og skille brikkerne ad, og det hjælper bl.a. med at udvikle fingerfærdigheder og hånd-øje-koordination. Disse færdigheder er grundlæggende for mange andre aktiviteter, såsom at tegne, skrive og spise med bestik.

Kreativ tænkning og problemløsning
BIG opmuntrer også til kreativ tænkning og problemløsning. Børn kan bygge alt fra enkle tårne til mere komplekse figurer som dyr eller fantasifulde konstruktioner. Når dit barn leger med BIG, lærer det at eksperimentere og finde løsninger, når noget ikke fungerer som forventet. Det styrker barnets evne til at tænke kreativt og finde alternative løsninger – en vigtig kompetence både nu og i fremtiden.

Sikker leg, produceret i Danmark – på grøn energi
BIG er lavet i en størrelse, der minimerer risikoen for kvælning, og materialet er fri for skadelige kemikalier.

• BIG måler 3 x 5 cm og er godkendt til børn fra 1+ år.
• BIG er fremstillet af fødevaregodkendt materiale og er uden ftalater
• BIG kan nemt rengøres på max. 90 grader i vaske-eller opvaskemaskine
• BIG bliver produceret på vores egen fabrik i Holbæk på grøn energi

Næste gang du overvejer, hvilket legetøj der er godt for dit barn, er BIG et sikkert valg. Det giver mulighed for at lege og lære– alt sammen gennem noget så simpelt som at sætte brikker sammen.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce