Brev:
Minimalt mælkeindtag
Hej Helen
Så er jeg desværre tilbage... Jeg har tidligere skrevet til dig vedr. amme problemer og overgang til flaske. Jeg havde en masse bøvl med amningen, mit barn afviste brystet og det endte næsten med hun skulle "tvinges" til at spise, så jeg begyndte at give flaske i stedet og havde en kort periode hvor det bare var skønt og hun spiste ca. 100 ml. pr. måltid.
Men men men så blev hele familien syge med feber og dårlig mave også hende og så startede hendes spiseproblemer igen, det er selvfølgelig ok hun ikke spise når hun har feber, det gør vi andre vokse heller ikke og jeg fik hende til at drikke noget kogt vand i det mindste, men maden er noget helt andet.
Hun havde ca. to dage med feber, torsdag og fredag og har måske spist 300-400 ml. totalt pr. døgn siden og jeg ved godt at det er alt for lidt men hvad skal jeg gøre? Når jeg tilbyder hende mad er det bare nej tak langt de fleste gange. Prøver at tilbyde ca. hver 3. time.
Hendes mad f.eks idag:
03.00 100 ml.
9.00 110 ml
17.00 40 ml
19.30 90 ml
så hun har altså ikke spist mellem kl. ni i morges til kl. fem om eftermiddagen, jeg er simpelthen ved at gå op i limningen, jeg kan jo se på hendes at hun bliver tyndere og tyndere. Jeg har været til læge ...
... idag for at få noget hjælp, men hun kunne ikke give mig en løsning, men foreslog at jeg tilbød laura mad hver 4 time istedet, sikken hjælp!
Laura har på de sidste 3 uger således kun taget sølle 80 gram på ialt og vejer desværre kun 5280 gram, hun er fra den 26. februar og er derfor snart 4 måneder.
Hun virker egentlig som om hun har det godt, smiler og snakker, sikkert også derfor lægen ikke gjorde noget drastisk, men syntes måske stadig hun er lidt pylret.
Nu har jeg så læst lidt herinde og vil prøve at følge nogle af dine råd, f.eks spise når hun stadig halvsover, putte lidt sukker i mme, større hul i sutten osv, men har du andre gode ideer i ærmet, vil så gerne have styr på det mad, jeg har det bare så skidt med det og går bare rundt fuldstændig drænet for overskud da det bare fylder hele min hverdag. Jeg prøver at sige til mig selv at jeg skal være helt cool da jeg ellers overfører min ægstelse til hende, men når hun så ikke spiser i otte timer om dagen så bliver jeg virkelig bekymret.
Jeg tror desværre også nu at der har været så meget at jeg dårlig kan huske normale tilstande så kan da ikke huske om hun har smilet mere eller mindre eller er mere sløv og sover mere end hun plejer.
ØV - hvor er det bare hårdt!
Sidsel
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
Viden om børn:
Svangerskabsforgiftning
Svangerskabsforgiftning kaldes også for Preeklampsi og eklampsi. Man ved ikke præcist, hvorfor svangerskabsforgiftning opstår.
Sygdommen medfører at væskemængden i kroppen forøges, at der udskilles protein med urinen og at blodtrykket stiger. Det kan være lette symptomer, som opdages ved en rutinekontrol hos egen læge eller ved jordemoder, men der kan også være svære tilfælde, hvor kvinden oplever hovedpine, flimren for øjnene, overfølsomhed for lys, kvalme, opkastninger og...
Feberkrampe
Det lille barn evne til at kunne regulere sin temperatur er umoden. Det betyder, at nogle børn får krampe i forbindelse med, at de får feber. Temperaturen kan stige pludseligt, og når temperaturen stiger for hurtigt, kan temperaturreguleringscenteret i hjernen ikke følge med, og kramperne opstår.
Feberkramper opstår hos 2-5% af børn mellem 6 måneder og 5 år, og det er den hyppigste årsag til kramper hos børn. Feberkrampe er delvist arveligt, så end forældre eller søskende har...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.