Brev:
Døgnvagter og vuggestue
Kære Helen,
Da vores datter Frederikke starter i vuggestue den 1-6, hun vil da være ca. 7 ½ måned, og jeg selv på arbejde en måned senere, har jeg et par spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med.
Frederikke er en glad pige på 7 måneder, der trives i bedste velgående. Hun er ca. 75 cm og har passeret de 10 kg, så hun mangler ikke noget! Hun er aktiv, social og elsker liv omkring hende, så jeg er ikke tvivl om at hun vil kunne lide at komme i vuggestue.
Hun er godt i gang med grød og til dels også mos (lader ikke til at være helt så vild med grøntsagsmos), men begge dele skal være meget findelt – gumler også løs på agurkestænger og brødskorper. Hvornår kan man forvente hun vil tygge maden og vi kan begynde at introducere rugbrødsstykker? Det ville jo være det mest praktiske at sende med madpakken…. ...
... :-)
Jeg ammer stadig et par gange om dagen, morgen og eftermiddag, og en-to gange om natten – og ellers flaske med mme. Da jeg starter arbejde den 1-7 i døgnvagter ville det bedste være at jeg trappede helt ud af amningen, da jeg jo ikke vil være hjemme i perioder op til 24 timer.
Hvordan fjerner jeg de sidste par amninger, som både hun og jeg egentlig nyder, men som desværre ikke vil være mulige når jeg begynder arbejde? Og hvor længe skal man forvente at fortsætte med flaske inden hun kan få dækket sit mælkebehov ved at drikke af kop?
Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at spænde af når jeg skal begynde arbejde i døgnvagt, har du nogle erfaringer på det område? Har kigget efter lignende spørgsmål i brevkassen, men har ikke rigtig fundet noget…. Håber du kan hjælpe mig! :-)
Kærlig Hilsen
Louise
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
Viden om børn:
Leg
For det lille barn er leg meget vigtigt, da det er igennem leg, at barnet udforsker verden og dermed udvikler sig. Og I begyndelsen er I forældre det bedste legetøj, og jeres barn vil elske jeres mimik, lyde og berøring.
Jeres barn har stor glæde af, at I tumler, triller, hjælper barnet med at cykle med benene, danser med barnet i armene... Ligesom jeres barn har brug for at mærke jer tæt på, ligge hud-mod-hud, blive kysset, krammet, kærtegnet og sunget for.
I takt...
Babynest
En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.
En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.