Brev:
Så er vi igang igen
Hej Helen,
Skrev til dig kort for jul ang min HSG undersøgelse der viste at mine æggeledere er lukket. Vi snakkede om det herhjemme og blev enige om at gå i behandling (Heller bruge 3 forsøg nu end at sidde om 5 år og ærgre os over at vi ikke gjorde det).
Kontaktede en fertilitetsklinik i Janaur og kom i behandling næsten med det samme. Startede på nedregulering i Feb, som jeg klarede uden de store problemer. Efter 14 dage skulle jeg i gang med stimulering og også her gik det fint. Det blev til 11 æg og 7 af dem blev befrugtet. D 26 marts kom to æg retur og i tirsdag skulle jeg have taget en blodprøve.
Den viste at jeg er gravid men mit hormontal var ikke så højt som de godt kunne have tænkt sig (Det var 56% men burde have været 75%) så jeg var afsted igen i morges. Her fik jeg af vide at tallet ...
... meget gerne skulle være fordoblet i forhold til tirsdag. Kort før midddag fik jeg svaret på 2. blodprøve.... hormontallet er 154! så jeg ER gravid.
Tænk en gang det lykkedes i første hug.
Men nu sidder jeg er og er nervøs, her den velkendte mens. ømhed i lænden og en meget lille "fortyndet" pletblødning. Ved godt at det ikke behøver at være tegn på at der er noget galt men alligevel kører tankerne.
Så nu ser jeg frem til d 30.04 hvor jeg skal til skanning på klinikken for at se hvordan det ser ud, sidder fosteret som det skal, er det stort nok og ikke mindst, hvor mange er der.
Som vi "snakkede" om sidste år vil vi vente med at inddrage Alfred til min mave bliver større og han evt kan mærke babyen, men jeg kommer nok tilbage og spørger dig når vi kommer tættere på.
Tak for en god brevkasse.
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
28. januar 2025 | Diverse | 0 mdr.
Kære Helen Så kom lillesøster til verden, og det er gået rigtig godt....
7. november 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen. Jeg har termin om 14 dage og tror, at jeg efterhånden er så...
3. oktober 2024 | Transport og ferie | 0 mdr.
Kære Helen Vi er for 3 uger siden blevet forældre til en lille dreng, og vi...
30. september 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen Graviditeten skrider fremad og vi er efterhånden ved at have styr...
22. maj 2024 | Graviditet | 0 mdr.
Kommer jeg til at elske mit barn
Kære Helen. Kommer alle mødre til at elske deres børn og blive glade for...
Viden om børn:
Gluten til baby
De fleste børn kan tåle gluten, og gluten kan introduceres til barnet i 4-6 måneders alderen under hensyntagen til de anbefalinger, der i øvrigt gælder om variation i kosten, når skemad gives til småbørn.
Hidtil sagde man, at spædbørn ikke måtte introduceres til gluten før efter 6 måneders alderen, men disse anbefalinger blev i 2015 lavet om, da der ikke er fundet videnskabelig dokumentation for at vente med at introducere gluten.
Gluten findes især i hvede, mens...
Fladt baghoved
Da små børns kranieknogler er bløde og ikke helt sammenvoksede, kan de tage facon efter, hvordan barnet lejres. Det kan give barnet en flad eller skæv hovedfacon, - dette kaldes lejringsbetinget skævhed af kraniet.
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn altid lejres på ryggen, når de skal sove, fordi dette mindsker risikoen for vuggedød. Du skal være opmærksom på, at barnet ikke ligger med hovedet til den samme side, hver gang det sover, da dette kan medføre, at barnet får en skæv...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.