Brev:
Bliver man nogensinde frisk igen?
Hej igen Helen
1000 tak for dit svar mht. Isabellas dårlige nattesøvn. Jeg prøvede alt hvad du havde skrevet til mig, men det virker desværre ikke. Dog synes jeg at jeg kan mærke en lille forbedring ved ikke at give hende flasken lige med det samme, hvilket har gjort at hun noglegange sover lidt længere end 2 timer ad gangen.
Mit spørgsmål er af en noget anden karakter, og jeg er faktisk i tvivl om det hører hjemme her.
Men nu prøver jeg:
Jeg har oplevet de nætter, hvor Isabella faktisk har sovet ret godt, altså lagt ud med 5 timer i rap, og derefter sovet sådan nogenlunde til morgenen, at jeg faktisk er MERE smadret end når jeg får mindre søvn!!
Det forstår jeg simpelthen ikke! Burde kroppen ikke nyde at få mere hvile og mere sammenhængen søvn? Og hvorfor føler jeg mig mere frisk, når hun har sovet som hun plejer = ad helvede til?
Nu ved jeg selvfølgelig ikke om det er ...
... noget du kan svare på :-), men kom til at tænke på her forleden om HVORNÅR man kunne HÅBE på at føle sig frisk igen? Jeg ved godt at alle er forskellige, og nu har jeg erfaret at min lille søvnrøver skiller sig ud fra ALT hvad jeg har læst :-P, så regner ikke med noget, men kan man regne lidt med at være nogenlunde tilbage i tidligere form (søvnmæssigt), når ens barsel ophører? (gerne inden, selvfølgelig)
En anden ting er om du ved om kroppen stadig prøver at restituere sig selv efter graviditeten, her 4 mdr. efter? Jeg tog 30 kg på, men er ret høj, og mangler nu en 7 kg for at være på normalvægt. Derfor tænkte jeg på om det også kunne medvirke til at jeg aldrig rigtig føler mig frisk?
Igen 1000 tak for dit svar. børnelægen sagde at der ikke skulle være nogen gener vedr søvn eller blærebetændelse, som du havde skrevet jeg skulle spørge om. Så det er jo godt.
Venlig hilsen
Camilla
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
26. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Græder sig selv i søvn om aftenen
Hej Helen, Så skriver jeg igen .. Efter mit sidste brev er min datter...
Viden om børn:
Dåb
Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret eller til præsten ved den kirke, hvor I gerne vil have jeres barn døbt. I aftaler så i fælleskab et tidspunkt for dåben, og I mødes også og taler om dåbsritualet, og hvordan det hele foregår.
I de fleste kirker foregår barnedåben som en del af søndagsgudstjenesten, men i nogle kirker arrangeres særlige dåbsgudstjenester f.eks. om lørdagen.
Før dåben skal I vælge mindst 2 og...
Suttebehov
Alle nyfødte fødes med en sutterefleks, der både giver dem tryghed og mad og dermed er en livsnødvendig refleks.
Et meget fortidlig født barn kan godt mangle sutterefleks, men det vil ofte være en af de første reflekser man ser hos barnet.
Nogle børn har et stort suttebehov og her kan sundhedsplejersken anbafale at man giver barnet en sut. Andre børn bruger deres sutterefleks ved brystet og foretrækker dette fremfor en "narresut". I princippet skal det lille barn...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.