Annonce

Annonce

Brev:

Meget morsyg, hvordan tackler vi det?


3. marts 2008

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Meget morsyg, hvordan tackler vi det?

Hej

Jeg har lige nogle tanker og spørgsmål i forbindelse med min søn. Han har fra dag 1 været meget mor-syg, i nogle perioder mere end andre, men det har aldrig været så slemt som det er lige pt.

Vi har lige været gennem endnu en gang maveinfektion, men den var heldigvis overstået på lige under en uge denne gang. Han spiser allerede godt, og det vi får, så det er rigtigt fint.

MEN - han vil pt. kun være hos mig, og det er kun mig der kan trøste... Til stor frustration for far. Jeg kan ikke forlade rummet uden at han græder, og følger efter mig. Han kravler pt. og bliver bedre og bedre... Kan det have noget at gøre med dette?

Vi havde også en periode lige før han igen blev syg, hvor han sov fra kl. 19 til kl. 06 uden at vågne... Dejligt! Men det forsvandt desværre med maveinfektionen - ØV! Nu er han meget svær at få til at sove, og skal helst falder ...


Annonce

... næsten i søvn på armen, og når han vågner om natten, kan vi ikke få ham til at sove videre med mindre han kommer ind til os. Der sover han tilgengæld hele natten, uden at vågne... Jeg har på fornemmelsen at det drejer sig om tryghed og fysisk kontakt med mig, for han vil helst have en hånd på mig, når han falder i søvn i vores seng. Det gør han så tilgengæld hurtigt - max. 5-10 min!

Jeg ammer jo ikke længere, men sørger for at vi er så meget sammen om dagen som muligt. Tumler omkring, danser, læser bøger osv. men jeg synes ikke det har den store virkning.

Han har aldrig brugt sut, nusseklud eller lign. Vi har prøvet at introducere det for ham, men han vil ikke vide af dem...

Er det bare seperationsfasen der lige tager et ekstra spring nu har hvor han er blevet så mobil? Kan det være fordi han også ramler ind i et tigerspring (46 uger)?

Hvad kan vi gøre?

Gitte

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.

Putning og for meget natamning

Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...

Læs hele brevet og Helens svar


16. november 2024 | Sovevaner | 8 mdr.

Afbrudt nattesøvn, er det ørerne eller?

Kære Helen Min datter er nu 8 måneder gammel. Tak for dine tidligere...

Læs hele brevet og Helens svar


12. november 2024 | Sovevaner | 10 mdr.

Farsyg

Kære Helen Min datter er 10 mdr gammel. Jeg har været på barsel med hende...

Læs hele brevet og Helens svar


9. november 2024 | Sovevaner | 12 mdr.

Dreng 11 måneder vil ikke længere puttes af far del 2

Kære Helen Jeg skriver del 2 i titlen for at referere til mit tidligere...

Læs hele brevet og Helens svar


24. oktober 2024 | Sovevaner | 9 mdr.

9 måneder og sover ikke igennem om natten

Hej Helen. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vores dreng A. på 9 måneder ikke...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Modermælkserstatning

Modermælkserstatning gives til børn, der ikke ammes eller tilbydes udmalket modermælk - og modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Modermælkserstatning er sammensat, så det ligner modermælken mest muligt, og børn udvikler sig og trives rigtig godt på modermælkserstatning.

Modermælkserstatninger har et højere indhold af protein, mineraler og vitaminer, end man ser i modermælk. Det skyldes, at barnet ikke kan optage næringstofferne helt på samme måde. Modermælkserstatning...

Læs mere i Babylex

Nysgerrighed børn

At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer, og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent. Små børn er født som små forskere, der er rigtig gode til at undre sig over ting de møder og være nysgerrige på den verden, der omgiver dem.

Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil lige fortælle, at vores datter nu falder i søvn helt af sig selv, og vi har slet ikke haft en kamp med at lære hende det.

Vi skylder dig æren for det, da vi har fulgt dine råd fra din bog og din brevkasse.

Så tusind tak!

Mor til pige på 18 måneder


Annonce