Brev:
Amning - 6 mdr.
Kære Helen
Jeg er ret frustreret over min amning, føler at den er ved at gå helt i stå, og dette er jeg meget ked af. Det er som om min datter ikke gider mere, i hvert fald ikke om dagen.
Når jeg ligger hende til brystet så vender hun sig bare væk, engang imellem spiser hun lige et par minutter og vender sig så om, og kigger på alt andet og sådan gør hun mange gange. Tidlig morgen vil hun gerne og nogle gange om natten får hun, men kun hvis der er noget uro jeg ellers ikke lige kan få stoppet på anden vis.
Hun får 3 ske måltider om dagen, hvor hun spiser nogle store portioner, jeg tænker om det kan vær at hun er så mæt at jeg ikke har interesse.
Tidlig morgen: amning i seng sover 1½-2 timer igen
Morgen: havregrød lavet af 1½ dl gryn og 3 dl vand+mme, frugtmos og vand af kop
Formiddag: prøver at amme inden formiddegslur, sover 2-3 timer
Lige over middag ca kl 13-14: grønsagsmos, 2-3 kartofler, 1 gulerod, persillerod, ærter/bønner lidt forskelligt, vand af kop
Eftermiddag: prøver at amme igen, hun vil sjældent have noget på dette tidspunkt, andet ...
... end lidt frugt at sidde med.
Sen eftermiddag: prøver at amme inden en lur
Aften: Grønsagsmos, 2-3 kartofler, en gulerod, blomkål, broccoli, kød bolle
Sengetid: vælling af sutteflaske 225 ml
Skal jeg måske lave mindre måltider til hende? jeg vil rigtig gerne bibeholde min amning noget tid endnu, er så glad for det, føler det giver en speciel kontakt mellem os.
Generalt er Liva en meget glad og aktiv pige. der skal ske noget. smil. hun "snakker" eller rettere sagt hun råber og skriger af begejstring, triller rundt på gulvet, og sidder selv(selvfølgelig tilter hun stadig men ikke meget) hun er en stor pige på ca 10 kg, vejede 4050 g ved fødsel.
Håber du måske har nogle råd eller tip til hvad jeg kan gøre el lign. vil så gerne fortsætte amningen, men føler i øjeblkikket at min mælk er helt væk. Førhen kunne jeg altid bare lægge hende til så spiste hun. Ved selvfølgelig godt at apetitten er noget andet nu hvor hunn får skemad, men alligevel kan hun virkelig miste interessen for brystet?
Håber du kan finde hoved og hale i dette.
Mange hilsner en mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
Viden om børn:
Vådservietter baby
Mange familier synes, det er praktisk at bruge vådservietter, når barnet f.eks. skal skiftes eller lige skal have tørret sine fingre.
Vådservietter kan dog indeholde parfume og miljøbelastende stoffer, som kan give dit barn allergi. Undgå derfor vådservietter med parfume- eller aromastoffer i indholdsdeklarationen.
Gå efter vådservietter, der er svanemærket med Svanemærket, eller med Astma Allergi Danmarks Blå Krans eller Allergy Certified.
Overvej også, om...
Vestibulærsans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Vestibulærsansen registrerer hovedets bevægelser i forhold til tyngekraften, og den hjælper os med at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi bevæger os. Dette sker via receptorer, som er beliggende i det indre øre....
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...
Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte