Brev:
Mellemørebetændelse og dræn
Kære Helen
Mange tak for dit svar fra 27. oktober, hvor jeg havde spørgsmål ved mellemørebetændelse og forebyggelse. Vores dreng har nu fået lagt dræn i ørerne. Ørelægen sagde, det var gået fint, og nu har vi en kontroltid om 14 dage. Jeg håber meget, de sidder, som de skal, og at han forhåbentlig ikke får så mange mellemørebetændelser. Det ville være skønt, hvis han slet ikke får nogen.
Vores dreng havde feber, da jeg hentede ham i vuggestuen dagen før, han skulle have lagt dræn. Jeg havde aftalt med ørelægen, at vi skulle komme, selvom han havde feber - så ville de vurdere, om de kunne lægge drænene.
Tirsdag morgen, hvor vi skulle til ørelæge, havde han stadig feber, ca. 39. Ørelægen lyttede på ham og vurderede, at de godt kunne lægge drænene. Da vi talte med sygeplejersken, inden han vågnede, sagde hun, at nogle godt kunne blive ked af det bagefter og være utrøstelige. Og det var vores dreng - han græd næsten en time, og vi kunne ikke trøste ham. Han faldt til ro, da vi kom hjem og han fik en flaske mælk. Det er nu to dage siden, og han ...
... virker ikke til at have ondt i ørerne, og feberen er faldet - han havde 37,5 i går aftes og 37,2 her til morgen, men han er stadig ikke helt frisk.
Da ørelægen havde lagt drænene sagde han, at feberen ikke kom fra ørerne, da han ikke havde mellemørebetændelse. Han mente, at han har en feber-infektion.
Det var ikke rart at se, hvor ked af det, han var, da han vågnede op efter narkosen. Jeg går nu er bange for, om narkosen kan have påvirket eller skadet - også fordi han ikke var helt frisk, da han kom i narkose. Ørelægen sagde til os, at det var noget de gjorde jævnligt, da nogle børn har så mange mellemørebetændelser, at de ellers aldrig ville få lagt drænene, hvis de ikke skulle have feber.
Man hører jo, at der altid er en risiko ved at komme i narkose. Hvad du, hvilke risici, der er tale om? Jeg kan mærke, jeg bebrejder mig selv lidt, at vi tog til ørelægen, når vores dreng ikke var helt frisk. Jeg håber virkelig, at der "kun" er tale om helt almindelig feber, og at han snart er frisk igen.
Glæder mig til at høre fra dig.
Kærlig hilsen
Anne
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. november 2024 | Udstyr | 14 mdr.
Jakke og flyverdragt i autostol?
Kære Helen Jeg har bare lige et kort spørgsmål, som jeg håber, at du kan...
9. november 2024 | Sovevaner | 12 mdr.
Dreng 11 måneder vil ikke længere puttes af far del 2
Kære Helen Jeg skriver del 2 i titlen for at referere til mit tidligere...
18. oktober 2024 | Sygdom | 14 mdr.
Skoldkopper eller hånd- fod og mundsyge?
Kære Helen Vores datter på 14 måneder har fået enten skoldkopper eller hånd-...
6. oktober 2024 | Sovevaner | 11 mdr.
Dreng 11 mdr vil ikke længere puttes af far
Kære Helen Vi står i en lidt presset situation, da vores dreng på 11...
7. september 2024 | Amning | 11 mdr.
Kære Helen Jeg har en glad og nysgerrig dreng på 11måneder og 14 dage. Jeg...
Viden om børn:
Opbevaring af modermælk
Hvis du malker ud og vil gemme din mælk til senere, så bør du straks efter udmalkning hælde mælken på en engangsflaske, der lukkes og mærkes med navn, dato og evt. klokkeslæt. Umiddelbart herefter placeres mælken i køleskab eller fryser.
Holdbarhed for ny udmalket mælk:
3 døgn i køleskab ved maks. +5 C
3 måneder ved min. -18 C
Mælk, der ikke er optøet ved hjælp af varme, d.v.s. optøet i køleskab, kan holde sig 1 døgn i køleskab
Mælk, der er...
Appetit
Børns appetit varierer meget. Nogle gange spiser barnet meget i løbet af en dag og andre gange betydeligt mindre.
Det er helt i orden, så længe barnet trives, er aktivt og hverken bliver for tyk eller tynd. Og som udgangspunkt må du tro på at dit barn har en naturlig evne til at spise, når de tilbydes mad og til at sige fra, hvis det ikke har behov for mere.
Når man ammer ved man aldrig hvor meget barnet egentlig får og her må man tro på at hvis der kommer noget ud...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.