Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke sove - 16 mdr.


1. oktober 2007

Kategori:
Alder:
16 mdr.

Vil ikke sove - 16 mdr.

Hej Helen

Vi har en datter på 16 mdr, som vi har rigtig mange problemer med at putte om aften. Hun har lige fra fødslen været helt umulig om aften, skreg og var meget ulykkelig selv om vi var hos hende. Det blev så bedre da jeg begyndte, at give hende sutteflasken i soveværelset med dæmpet belysning og fred og ro. Hun fik sutteflaske til hun var 13 mdr.

Hun har også altid skulle vugges og trilles med i barnevogn når hun skulle sove om dagen. Da hun blev 6 mdr var jeg meget træt af det og en dag fik hun lov at skrige i barnevognen 1-2 dage. Det hjalp på det og det blev noget nemmere at lægge hende. Alt var fint, hun blev 1 år og kom i dagpleje. Skal lige siges hun har været lidt omkring hos forskellige. Men har endelig fået en fast og dejlig dagpleje mor.

Pludslig omkring de 13 mdr (Flaskestop og dagplejestart) er hun helt ulykkelig når hun skal i seng: vi må ikke gå, skal ligge og holde hende i hånden til hun sover, det var så ok. Men nu er hun her inde for de sidste par uger begyndt at rejse sig ...


Annonce

... op og begynde at græde meget, selv om jeg er hos hende. Hvorfor gør hun nu det?

Hun vågner nogen gange op til 7-8 gange om natten. Ender for det meste i vores seng. For vi har ikke overskud til mere. Vi står op kl 5.30 hver morgen og skal på arbejde. Og aften er det eneste tidspunkt jeg har for mig selv, til at nå noget og være lidt alene sammen med min mand. Her i aften faldt hun først i søvn kl 20.50. Kl 20.55 vågnede hun igen og græd sådan kører det mere eller mindre hver aften. Nogen gange er vi heldige der går det nemmere.

Men jeg er brugt op og kan snart ikke mere. Føler hun styrer vores liv. Hun er ellers en skøn og dejlig pige med masser gå på mod og gang i den. Som en på 16 mdr nu er og skal være. Jeg er virkelig desperat og har brug for hjælp.

Hvordan får jeg det hele vendt til noget godt?? Syntes jeg bruger den samme rytme hver aften. Hun har fået dræn, så det kan jo hellere ikke være problemet. Ville så gerne forstå hende og hvorfor det skal være sådan det hele.

Kærlig hilsen Linda

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste

Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. november 2024 | Udstyr | 14 mdr.

Jakke og flyverdragt i autostol?

Kære Helen Jeg har bare lige et kort spørgsmål, som jeg håber, at du kan...

Læs hele brevet og Helens svar


18. oktober 2024 | Sygdom | 14 mdr.

Skoldkopper eller hånd- fod og mundsyge?

Kære Helen Vores datter på 14 måneder har fået enten skoldkopper eller hånd-...

Læs hele brevet og Helens svar


13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.

Skoldkopper, bedsteforældre og smitte

Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...

Læs hele brevet og Helens svar


16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.

16 måneder - tryghedssøgende

Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...

Læs hele brevet og Helens svar


12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.

Kun far kan putte - og det tager +1 time.

Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Moderkagebiopsi, moderkageprøve

En moderkagebiopsi kaldes også for Chorion Villus Samling eller CVS. Moderkageprøven laves for at undersøge for kromosomsygdomme og visse arvelige sygdomme hos fosteret.

Moderkageprøve laves, når du er mellem 11. og 16. graviditetsuge. Prøven laves normalt ved, at der stikkes en tynd kanyle ind gennem maveskindet. Det føles ofte som at få taget en blodprøve, men kanylen bevæges ofte lidt frem og tilbage, fordi man derved kan få taget en lille bid af moderkagen ud. Man scanner før...

Læs mere i Babylex

Vugge - vugning, bevægelse

At blive vugget, vippet og bevæget er med til at stimulere det lille barns vestibulærsans, også kaldet labyrintsans. Denne sans udvikles tidligt i graviditeten, og det ufødte barn får stimuleret denne sans, når moderen bevæger sig rundt. Når den gravide mor går omkring, så bliver barnet naturligt vugget og bevæget i livmoderen.

Det indre øre består af to dele: Balanceorganet og sneglen (Cochlea). Disse to dele kaldes med en fællesbetegnelse for labyrinten. Balanceorganet består...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce