Brev:
Begrænset gensynsglæde
Kære Helen!
Tak for tidligere svar. Det er altså en stor inspiration og til tider trøst at læse dine svar, både på mine egne henvendelser og på andres.
Mit spørgsmål er ikke alvorlig eller akut, men bare en lille sag jeg går og undrer mig over.
Sara er i vuggestue og trives rigtig godt. Det er supert sted; en integrert institution med grise, lam, kaniner og høns, masser af tumleplads, god mad og involverde og engagerede voksne. Et dejlig sted at aflevere sit barn med andre ord. Hun er der ca 6 ½ time 5 dage i ugen.
Nu kommer så den lille hage ved det hele; Mens de andre børn stråler af gensynsglæde og løber i mødet med deres forældre er Sara mere eller mindre ligeglad med at jeg kommer. Jeg siger glad hej til hende og hun ser mig, giver mig en skovl eller et andet legetøj og beder mig på sara sprog om at komme igang med at lege. Det er meget charmerende, men lidt ...
... foruroligende at hun ikke vil krammes, nusse eller er ivrig på at komme med mig når jeg siger vi skal aftsed.
Vi har et trygt og rolig miljø her hjemme. Vi tilbringer masser af tid sammen og leger både inde og ude både før og efter aftensmad. Hun virker til at være et lykkelig barn og stemning her hjemme er god. Hvorfor vil hun så ikke rigtig med hjem fra vuggestuen, og hvad kan det være hun ikke rigtig er begejstret for at se mig? (hun er ellers meget glad for krammetid og både jeg og farmand for masser af kærlighedsærklæringer, så jeg tror da hun kan li os :0)
Er det at ikke villle hjem fra vuggestue og ikke rigtig ville hilse på mor og far en reaktion på et eller andet i hendes liv som jeg ikke forstår?
Det er ikke grænser for hvad du nu også skal lægge øre til, men jeg har altså undret mig over dette her....så bær over med mig.
Glæder mig til dine kloge ord :0)
Kærlig hilsen Maria
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. september 2024 | Opdragelse | 23 mdr.
Hej Helen. Vi har en søn på snart 2 år, som i perioder vælger den ene af os...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
1. maj 2024 | Sovevaner | 20 mdr.
Kære helen, Vi har store problemer med putning til nat herhjemme og ønsker...
9. marts 2024 | Sovevaner | 17 mdr.
Hej Helen, Tak for dit svar til min forrige besked angående vores søn som...
Viden om børn:
Menstruation - efter fødsel
Det er meget forskelligt, hvornår menstruationen begynder igen efter en fødsel. Hos nogle kvinder kommer menstruationen allerede efter ca. 8 uger, men det er også helt normalt, at menstruationen først kommer et år efter, at du har født.
Hvis du ammer, vil det ofte udskyde din menstruation, så menstruationen først vender tilbage, når du begynder at trappe ned i antallet af amninger eller helt er stoppet. Men menstruationen kan vende tilbage på forskelligt tidspunkt, uanset om du...
Renlighed
Renlighed betyder, at barnet har kontrol over vandladning og afføring. Der er store individuelle forskelle på, hvornår børn bliver renlige.
De fleste børn bliver renlige inden for de første 3 år, hos andre sker det langt senere. Børn bliver ofte først renlige om dagen og senere også om natten.
At træne renlighed bør altid ske i et samarbejde med barnet. Der skal være plads til små uheld og det er vigtigt at støtte barnet og aldrig skælde ud, hvis og når det går...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.