Brev:
Nægter flaske igen
Hej Helen
Ja, glæden var kort i det lille hjem. Kasper tog flasken i ca en uges tid, og nu er det så slut igen :-( Vi havde ellers lige fået en god rutine med vælling om aftenen og MME om morgenen og eftermiddagen. Men nu nægter han altså flasken igen. Han snerper munden sammen, skubber flasken væk med arme og ben og bliver helt ulykkelig, hvis vi forsøger at "tvinge" ham.
Jeg har også prøvet at give ham flasken kl 23, inden jeg går i seng, men han vågner og bliver igen helt ulykkelig. Jeg forstår det simpelthen ikke??? Det kan ikke være smagen, da han jo med glæde har spist det før. Det kan heller ikke være flasken, da han jo også før i tiden har fået flaske uden problemer. Hvad kan det handle om??
Ihvertfald er vi tilbage til koppen :-) Jeg får ca 200-300 ml MME i ham på den måde samt 250 ml i madlavningen. Anderledes kan det desværre ikke være. Men ...
... han er stadig en glad dreng, der lader til at stortrives. Han er begyndt at krybe, så der er fart over feltet for tiden. Han triller også begge veje til hans store fornøjelse.
Den anden dag lagde jeg ham på maven på gulvet, og da jeg vendte mig om, sad han op!!!! Jeg kunne ikke helt regne ud, hvordan han havde gjort det, men det lader til, at han får trukket benet ind under sig, mens han ligger på knæ og rokker. Problemet er bare, at han ikke sidder helt så stabilt, så han falder baglæns og slår hovedet. Vi har trægulv!!
Jeg har dog bemærket at han på det seneste er begyndt ligesom at "kaste" sig bagud over højre skulder, når han sidder i sin høje stol. I starten tænkte jeg ikke så meget over det, men nu sker det mange gange (ca 15 gange i løbet af et måltid), og det ser ikke helt "frivilligt" ud. Er det noget, jeg skal være bekymret over?
Hilsen Sandra
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.
Opvågninger om natten - 8.5 måned
Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...
18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.
Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
Viden om børn:
RS virus
RS-virus eller respiratorisk syncytialvirus er i vintermånederne den hyppigste årsag til akut bronkitis hos små børn og RS-virus kan også udvikle sig til lungebetændelse.
RS-virus er meget smitsomt og det rammer typisk børn under to år og ofte er børnene under seks måneder. Det er især større søskende, som smitter de mindre søskende, som så kan blive rigtigt syge og kræve indlæggelse. RS-virus er dog sjældent livstruende og barnet kommer sig igen uden men.
De...
Svangerskab
Svangerskab er et andet ord for graviditet. Det betyder at en kvinde bærer et barn i sig, man kan sige at "hun er svanger" = "at hun er gravid". Man kan også sige "gennemføre svangerskabet", "afbryde svangerskabet", "først i svangerskabet" "sidst i svangerskabet" osv.
Svangerskab bruges ofte, når man taler om svangerskabsforgiftning. Se derfor "svangerskabsforgiftning".
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.