Brev:
Roderi i skemad, mælk og søvn
Hej Helen
Min datter er begyndt at få vælling og skemad for ganske nylig, hun har indtil da fået nutramigen (det får hun stadig, men nu nutramigen 2)
Vi havde fået en fin rutine kørt ind, da hun bare fik flaske, men efter hun er begyndt på skemad og nutramigen 2 er det gået helt i fisk.
Hun er ikke sulten så ofte som før, men spiser jo også mere af gangen. p.t ser dagen således ud (og det roder jo som sagt lidt)
06.00 spiser cirka 200ml nutramigen 2
sover videre lige efter flasken i sin seng til cirka 8.30 - 9.00
kl.9.00 plejer hun at spise, men har de sidste dage afvist flasken helt uden at tage det mindste - jeg har derfor prøvet at give hende lidt frugtmos og risgrød, det tager hun cirka 1/2 dl af men vil ikke så gerne have vandet jeg tilbyder
sover fra cirka 10.00-11.30 i barnevognen
Kl. 12.00 spiser hun igen 200ml nutramigen 2
Sover fra cirka 13.00 - 16.00 i ...
... barnevognen
kl. 16.00 får først cirka 100ml nutramigen 2 (vi laver ikke mere end det) og derefter kartoffel - grøntsagsmos, det spiser hun alt fra 1/2 - 1 1/2 dl af (hun kan bedst lide med gulerod, men hun har også haft lidt hård mave så jeg har lavet med broccoli, det er hun knap så glad for - har givet hende sveskemos til dessert) Hun får vand til, og det drikker hun sjovt nok! efter måltidet bliver hun budt mere mælk og tager mellem 50-70ml
Tager ofte en powernap mens vi spiser, i ca. 1/2 time
bader kl. 19.00
kl.20.00 vælling og i seng - nogen dage vil hun ikke tage flasken med vælling, så der har vi lagt hende i seng alligevel og taget hende op ved 22-23 tiden og givet vællingen, og der tager hun den.
sover til kl. 6.00 uden mad
Har du et forslag til hvordan vi kan få lídt rutine på igen? Og hvad med hård mave, vi kan ikke bruge laktulose da hun er intolerent overfor mælkesukker?
Jane
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
26. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Græder sig selv i søvn om aftenen
Hej Helen, Så skriver jeg igen .. Efter mit sidste brev er min datter...
Viden om børn:
Leg
For det lille barn er leg meget vigtigt, da det er igennem leg, at barnet udforsker verden og dermed udvikler sig. Og I begyndelsen er I forældre det bedste legetøj, og jeres barn vil elske jeres mimik, lyde og berøring.
Jeres barn har stor glæde af, at I tumler, triller, hjælper barnet med at cykle med benene, danser med barnet i armene... Ligesom jeres barn har brug for at mærke jer tæt på, ligge hud-mod-hud, blive kysset, krammet, kærtegnet og sunget for.
I takt...
Vestibulærsans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Vestibulærsansen registrerer hovedets bevægelser i forhold til tyngekraften, og den hjælper os med at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi bevæger os. Dette sker via receptorer, som er beliggende i det indre øre....
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.