Svar: Sove samme tidspunkt som baby
Kære JoJo
Jeg må indrømme at det du fortæller lyder fuldstændig uholdbart i længden og jeg synes ikke det er rimeligt at I først kan komme på sygehuset i slutningen af maj - der er næsten 2 måneder til!
Det kan godt være at jeres lille datter tager på og at lægen således ikke er bekymret for hendes trivsel - men jeg er da bekymret for jeres trivsel og jeg mener det er helt relevant at I får en henvisning til sygehuset hurtigst muligt.
Det vil være vigtigt at få afklaret hvorvidt jeres lille pige har en Pylorusstenose. Diagnosen er jo netop vigtig for at afklare hvor stor risikoen er for f.eks. fejlsynkning og dette er jo et helt relevant spørgsmål, som lægerne skal hjælpe jer med at afklare. Det er vigtigt fordi angsten for at hun skal fejlsynke og I ikke opdager det, ligger så dybt i jer (naturligvis gør den det) at ...
... I faktisk ikke er i stand til at få sovet og ikke kan få hverdagen til at hænge sammen.
Jeg mener det er meget meget vigtigt at I alle bliver indlagt, så der er personale som kan følge jer 24 timer i døgnet og se hvad der reelt sker og sammen med jer lave en plan for hvordan hverdagen kan hænge sammen. Hvis I ikke får hjælp til dette, så ender I med begge at køre ned psykisk og det er jo bestemt ikke ønskeligt hverken for jer selv, jeres familie eller jeres lille datter.

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Jeg synes derfor at I hurtigst muligt skal få kontakt til egen læge igen. Fortæl hvordan hverdagen er og hvor svært det er at få tingene til at hænge sammen. Tag evt. det brev med som I har sendt til mig, hvis det kan hjælpe jer lidt videre.
Sender jer et stort knus med ønsket om det bedste - snarest muligt:o) Rigtig god påske og pas godt på hinanden:o)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om sygdom:
16. februar 2025 | Sygdom | 9 mdr.
Mellemørebetændelse og dræn - 9 mdr.
Kære Helen. Min datter er nu 9 måneder, og hun har igennem de sidste ca. 3...
Viden om børn:
Legetøj til baby og børn
Barnet har bedst af det nære samspil, der er mellem barnet og forældrene. Men i takt med at barnet bliver større og begynder at forholde sig lidt mere til verden omkring sig, vil det være godt, at der er legetøj, som barnet kan kigge på og undersøge.
Når barnet begynder at gribe, skal legetøjet passe til barnets lille hånd, og det er vigtigt, at legetøjet også egner sig til at komme i munden. Tingene skal være solide og uden skarpe kanter og spidser. Brug så vidt muligt legetøj,...
Barselsorlov
I har begge ret til at holde barselsorlov, når I skal have et barn. Der er mange muligheder for at dele, forlænge eller udskyde orlovsperioder. De økonomiske vilkår for orloven afhænger af jeres jobsituation.
Hovedreglen er, at kvinder har ret til fire ugers barselorlov før fødslen og 14 uger efter fødslen. Mænd har ret til to ugers orlov i løbet af de første 14 uger. Herefter har I 32 ugers forældreorlov hver, som I frit kan fordele mellem jer. Det er dog kun i 32 uger af jeres...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.