Brev:
Sovevaner 8 mdr
Hej Helen
Allerførst tak for dine råd mht. at vænne Julie til den nye seng, der gik kun 3-4 nætter, så sov hun fint igen... Hun sover nu fra kl.19.30 hvor hun får en flaske til kl 6.30-7 om morgenen - dejligt :-)
Jeg har dog nogle ting, som jeg går og spekulere lidt over, og som jeg gerne vil høre din mening om. Det første omhandler hendes sovetider om dagen. Det sidste stykke tid har hun sovet ca 1½ time om formiddagen (9-10-30) og det samme om eftermiddagen (fra ca.13.30 til 15). De fleste dage snupper hun så også en lille lur på ½ time sidst på dagen. Nogle dage "deler" hun sin formiddagslur i 2x45min, og vi trækker så eftermiddagsluren en smule.
Når hun er 8 mdr, burde hun så ikke klare sig med 2 lure om dagen??? Jeg tænker på at hun måske kunne sove fra 9.30 til 11 og så igen fra 14-14.30 og en 1½ time frem??? Hun har indtil nu fået sin eftermiddagsmad (frugtmos eller yoghurt) omkring kl15, men det kunne hun så måske ...
... få inden hun bliver puttet og så spise frokost lidt tidligere end nu???
Mit andet spørgsmål omhandler hvor hun bør sove. Hun sover nu i sin egen seng i vores soveværelse. Der sover hun hele natten, og kommer så over til os og hygger lidt når hun vågner. Problemet er, at jeg sover meget let. Den mindste lyd hun siger vækker mig, selvom det for det meste bare er "sovelyde", og ikke fordi hun mangler os. Jeg kan vågne mange gange om natten, og roder hun lidt rundt tidligt om morgenen, kan jeg ikke falde i søvn igen.
Vi har så snakket om, at flytte hende ind i hendes eget værelse, så jeg måske kan sove bedre, selvom vi faktisk synes det er rigtig hyggeligt, at vi alle 3 sover sammen. Hvad er din holdning til det???
Mit hjerte vil helst have hende tæt på, men på den anden side har jeg også brug for at få sovet ordentligt...
Uha, det blev vist en lang smøre, håber på at du kan give os lidt "guldkorn" :-)
Mange hilsner
Rikke
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
Viden om børn:
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Forstoppelse
Hvis dit barns afføring er hård og knoldet, så har dit barn forstoppelse. Ofte vil barnet også have ondt i maven og være grædende. Børn der tilbydes modermælkserstatning får hyppigere forstoppelse, end børn der ammes. Men børn der ammes kan også godt få problemer med forstoppelse.
Får dit barn modermælkserstatning, skal du være opmærksom på, at blandingsforholdet er korrekt. Du kan også prøve at skifte till en anden type erstatning - der findes erstatninger, som er udviklet til...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.