Svar: Gravid i uge 37
Kære Line
Selvom du næsten ikke kan vente mere og synes du er ved at være godt besværet af din store mave, så er det jo sådan at kroppen mere eller mindre styrer tingene selv - og dit lille barn skulle helst ikke komme før det er parat til det:o)
Det er dog begrænset, hvormeget du selv kan gøre - det er okay at du går lange ture, men det skal ikke være for at sætte fødslen igang, mere for at give dig velvære og så måske en fornemmelse af at nu gør et eller andet. De samme med rengøring.
Det kan måske hjælpe dig at gå i seng med din ...
... mand/kæreste. Det at have samleje kan være med til at sætte fødslen igang, men igen er der ingen garanti.

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Jeg kan dog berolige dig med at når du begynder at gøre det hele klar, ordner vasketøj, gør rent, lægger tøj frem osv. "Bygger rede" kan man kalde det - så plejer der ikke at være så lang tid igen. Men du må væbne dig med tålmodighed og tro mig - det er værd at vente på og den lille skal nok komme på et eller andet tidspunkt:o)
Rigtig meget held og lykke med den forestående fødsel. Jeg glæder mig til at høre, hvordan det er gået og hvad du har fået:o)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Viden om børn:
Vestibulærsans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Vestibulærsansen registrerer hovedets bevægelser i forhold til tyngekraften, og den hjælper os med at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi bevæger os. Dette sker via receptorer, som er beliggende i det indre øre....
Ører - øreproblemer hos baby og børn
Siden 2005 får alle nyfødte i Danmark tilbudt en screening for hørenedsættelse få dage efter fødslen. Hvis det viser sig, at barnet har en medfødt hørenedsættelse, er det vigtigt, at man får startet behandling så tidligt som muligt.
Mange børn vil have nedsat hørelse i en periode f.eks. på grund af mellemørebetændelse eller væske i mellemøret. Et barn, som gennem længere tid har nedsat hørelse, vil ikke reagere på lyde og vil have langsom eller manglende sprogudvikling. Hvis...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.