Brev:
Kaster med arme og ben under søvn
Hej Helen.
Jeg skriver til dig da jeg har en søn der ikke rigtig sover om natten, det kan i hvert fald ikke være en dyb søvn som han opfører sig.
Han har altid haft lidt sin egen mening med hensyn til nattesøvn og vi har endnu ikke oplevet en stille og rolig nat. Han har siden han var 3 dage gammel fået flaske hvilket gjorde han fik forstoppelse som vi fik klaret via movicol. Derefter fik han tarmbetændelse som man ikke gør noget ved, selvom han havde det i 2 måneder, vi tror nu det er løst ved hjælp af mælkesyrebakterier på dråber, så tænker ikke maven er årsagen til hans urolige nattesøvn.
Når vi har puttet ham og han er faldet i søvn går der ikke lang tid før han trækker benene op til maven og skyder dem i vejret, drejer hovedet fra side til side og bevæger armene, sådan kan han så ligge hele natten. Han har lukket øjne, men klynker ind imellem. Han plejede at sove i sin egen seng ved siden af mig, men har sovet imellem os de sidste 2 dage for at se om det hjalp og gav tryghed, uden resultat. I hans egen seng har jeg i 2 dage prøvet at putte ham ned i hans kørepose, da han mosler så meget at dynen kommer over hovedet, og jeg så er bange for at han bliver ...
... kvalt.
Vi har snakket med vores egen sundhedsplejerske om det som sagde vi skulle over på et andet modermælkserstatningsprodukt for at være sikker på det ikke var maven, men det vil han ikke spise samt kan jeg ikke forstå hvis det skulle være maven, da vi har prøvet med Panodil til natten uden nogen effekt, hvis han nu skulle have ondt.
Derudover sagde hun det kunne være fordi han er van til at sove i slyngvugge med motor om dagen, så han er van til søvn i bevægelse. Det undre mig bare da han har sovet i den om dagen siden han var 1 måned og i egen seng og natten uden problemer. Men det gjorde at vi nu har prøvet i 3 dage at han slet ikke sovet i slyngvuggen, som så har gjort at han nu heller ikke sover om dagen.
Vi er bare bekymret som forældre for vores 4 måneders dreng, som mosler sådan om natten, og så får vi jo heller ikke sovet og det har stået på i 14 dage nu. Men hvad kan grunden være til han mosler sådan om natten ? Er det slyngvuggen jeg skal droppe og tage kampen op ? Han kan også godt sådan slå med armene når han ligger i løbet af dagen, så kører de i høj fart op og ned, men tænker det nok er fordi han har fundet ud af at de er der.
Med venlig hilsen
Michelle
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
26. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Græder sig selv i søvn om aftenen
Hej Helen, Så skriver jeg igen .. Efter mit sidste brev er min datter...
Viden om børn:
Rødbede
Fra 6 mdr´s alderen kan du godt begynde at give dit barn rødbede, hvilket mange børn elsker og de kan give mosen en meget flot farve. Rødbeder kan også bages i ovnen sammen med andre rodfrugter.
Du skal dog være opmærksom på at rødbeder indeholder nitrat og derfor kun bør udgøre 1/10 af den portion mos, som barnet spiser. Alternativt bør de kun gives med ca 14 dages mellemrum.
Proprioceptive sans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Den proprioceptive sans kaldes også muskel-ledsansen, stillingssansen og den kinæstetiske/bevægelsessans. Denne sans er kroppens evne til at opfatte bevægelse, muskelkraft, kropsstilling, og det sker ved hjælp af...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...
Kære Helen.
Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.
Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.
Tak fordi du har skrevet den!
Hilsen de glade forældre