Svar: Kost, ernæring og rytme
Kære Stine
For det første skal der to til at få en amning til at fungere og det er bare sådan at nogle gange så lykkes det ikke og ved du hvad, - man kan være en lige så god mor selv om man ikke ammer sit barn! Moderfølelsen sidder ikke i brysterne, men bag ved, i hjertet, og hvis amningen er en kamp og ingen af jer nyder det, hvad skal I så med det?! Det er så langt bedre at give modermælkserstatning og I så begge få ro på og kan nyde hinanden:o)
Det prøver du lige at huske på!
For det andet er det naturligvis et problem at Sebastian ikke vil tage sin flaske og at spise 14o-200ml i døgnet er alt for lidt! Hvis ikke dette ændrer sig i løbet af natten, så bliver du nødt til at kontakte lægen imorgen tidlig og fortælle ham/hende om din ...
... situation og jeres problemer.
Det kan være nødvendigt at I bliver indlagt og lad nu være at gå helt i coma over dette, men tænk på at det faktisk vil være rigtig godt for jer, at I kan være et sted, hvor der er personale omkring jer 24 timer i døgnet, hvor de kan se, hvad det er der sker og hvor de kan tage over, så du kan få lidt ro og 'stresse' lidt mindre:o) De må også hjælpe dig med at finde en rytme.

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Jeg vil naturligvis også rigtig gerne hjælpe dig videre, men lige nu og her handler det om at få lært Sebastian at spise og det skal I have hjælp til dette og ikke være alene om. Når han begynder at spise, så hjælper jeg dig gerne med at sætte lidt rutine op for dagen.
Sender dig et stort knus og mange tanker og rigtig meget held og lykke:o)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om kost og ernÆring:
18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.
Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
8. marts 2025 | Kost og ernæring | 11 mdr.
Min søn på 11 måneder spiser ikke
Kære Helen, Jeg håber virkelig, du kan hjælpe mig, for jeg er en meget...
7. februar 2025 | Kost og ernæring | 5 mdr.
Hej Helen Min dreng bliver 6 måneder den 18 februar, og har fået skemad i...
4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.
Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...
Viden om børn:
Hoppegynge
Små børn skal have mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i dagligdagen. Men, en hoppegynge anbefales ikke.
En hoppegynge belaster barnets ryg og ben, og barnet får ikke en bedre balance af at sidde i en hoppegynge. Når barnet sidder i en hoppegynge, er det en passiv bevægelse, og selve hoppet kan give barnet mange stød op i ryggen.
De fleste børn begynder omkring 6 måneders alderen at lave hoppebevægelser, og de vil ofte gerne hoppe på forældrenes skød....
NIPT, Non-Invasiv Prænatal Test
NIPT, Non-Invasiv Prænatal Test er en blodprøve, som kan være et alternativ til kvinder, der har fået tilbudt, men ikke ønsker at få foretaget moderkageprøve eller fostervandprøve.
NIPT kan tidligst tages, fra du er mindst 10 uger henne, og det skal være bekræftet af en ultralydsundersøgelse. NIPT er en blodprøvetest for kromosomafvigelse hos fosteret. I den gravides blod findes DNA fra fosteret i en blanding med den gravides DNA. Med en avanceret analyse af en blodprøve fra den...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.