Brev:
Kost, ernæring og rytme
Hej Helen
For 2 ½ måned siden blev jeg efter at have gået 14 dage over tid sat i gang, og fødte vores dreng Sebastian. Tiden siden har været meget hæsblæsende Sebastian har nemlig kolik og har skreget enormt meget. Han utrøstelige gråd/skrigeture er nu begyndt at blive færre og færre, og indtil for ca. 3 uger siden har han taget fint på. Men nu tager han kun ca. 140-150 g på om ugen og han spiser meget mindre end tidligere.
Vi har været til egen læge og børnelæge som rådede mig til at stoppe med at amme ham og i stedet give erstatning, fordi hun mente at jeg sikkert ikke havde nok mælk eller at det ikke kom ud pga. stress. Jeg må indrømme at jeg stresser derfor er jeg begyndt at give Sebastian erstatning, selvom det gør ondt i mit hjerte, jeg ville meget gerne have ammet ham til han var mindst 6 måneder.
Sebastian er på nuværende tidspunkt vågen ca. ...
... 1 1/2 time af gangen og sover i meget varierende længde ind i mellem. I den vågne tid er Sebastian ofte i ok humør og han er meget aktiv ja til tider nærmest hyper.
Min sundhedsplejerske har regnet ud at Sebastian som er 61cm lang og vejer 5,7 kilo skal have 8 flasker med 120 ml om dagen. Det har jeg prøvet i tre dage nu og han tager ikke mere end 140-200 ml i døgnet, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre det er jo alt for lidt, men han nægter når jeg tilbyder ham flasken (og for den sags skyld også brystet) og siger skrigende fra hvis jeg tilbyder igen. Han virker bare ikke sulten men noget skal han jo ha` hvad kan jeg gøre ?
En anden ting er at Sebastian ikke har nogen rytme og jeg er flere gange blevet rådet til at hjælpe ham med at finde en rytme, men hvordan gør jeg lige det og hvad er en passende rytme for sådan en lille mand ?
Med venlig hilsen
Stine
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
26. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Græder sig selv i søvn om aftenen
Hej Helen, Så skriver jeg igen .. Efter mit sidste brev er min datter...
4. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Dagsrytme for baby på tre måneder
Kære Helen. Først og fremmest mange tak for din gode postkasse. Det er...
1. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Hej. Jeg har en datter på 3 måneder. Jeg kan simpelthen kun få hende til at...
Viden om børn:
Barnevogn
Når I skal købe en barnevogn er det vigtigt at I gør jer klart, hvad vognen hovedsageligt skal bruges til.
Skal den mest stå på altanen, eller skal den bruges til at gå lange ture med. Skal den kunne bæres op og ned ad trapper? Og skal den kunne være i bilens bagagerum?
Det er også vigtigt at tænke på årstiden. Både sommer, men især om vinteren, er det vigtigt at både kassen og kalechen er vandtæt. Om vinteren er det vigtigt, at både sider og bund er godt...
Præmature allergidisponerede spædbørn
Hos meget små præmature allergidisponerede børn kan der være mere væsentlige ernæringsproblemer end allergiforebyggelse at tage højde for. Derfor må man altid tage individuelle hensyn, hvor det vigtigste er, at barnet kommer i trivsel.
Et præmaturt barn tilbydes samme allergiforebyggende diæt som mature allergidisponerede spædbørn. Modermælk er den bedste ernæring, og hvis dette ikke er muligt tilbydes barnet en special erstatning.
Det vides ikke, hvor længe det er...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.