Brev:
Pasning med putning
Hej Helen
Ja så er jeg her igen med et nyt spørgsmål☺️
Her om 14 dage skal min mand og jeg til bryllup og i den forbindelse skal mine forældre passe min 8 mdr gamle datter (på det tidspunkt).
Mine forældre har et nært forhold til min datter. De besøger os hver uge for at danne en relation også mange gange brugt weekender sammen i sommerhus og lign.
Min datter er nu vendet til at blive puttet med flaske af sin far, så selve putte delen er jeg ikke bekymret for når mine forældre skal passe.
Dog vågner hun ofte efter ca 30 min pg det er uanset om hun er gået ud som et lys så snart hun fik flaske eller bryst i munden eller om hun har lukket øjnene i sin seng.
Som jeg også tidligere har skrevet ind har hun generelt kun taget korte lure på lige præcis 30 min.
Når jeg har puttet hende har jeg fint lykkedes med blot at tage hende op ad sengen, trøste hende, og vugge hende lidt ...
... også putte hende igen. Men efter min mand har overtaget putningen er hun IVRIG efter at få det bryst når hun vågner efter de 30 min.
De sidste 4-5 dage har jeg typisk kapituleret efter 30-40 min hvor hun bare har skreget i mine arme… det er det samme når far prøver.
Så jeg er naturligt nok lidt bekymret for hvordan det vil gå for mine forældre når de skal passe. Har det en effekt allerede i min datter alder at “brysterne” slet ikke er hjemme?
Min mand har forsøgt at tilbyde hende flasken igen for at se om det ville hjælpe - men hun går helt i spåner…
Det virker som om at hun reagere lidt kraftigt på at brysterne er taget fra hende til putning.
Men jeg må bare erkende at jeg er træt træt træt af at amme og om 3 uger når far og jeg har barsel som overlap inden jeg skal på arbejde så skal det ende ud i total ammestop.
Jeg ser meget frem til dine tanker og ord☺️
På forhånd tak
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.
Opvågninger om natten - 8.5 måned
Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...
18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.
Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
Viden om børn:
Navlestrengsblod - stamceller
Navlestrengsblod - det vil sige, det blod, som er tilbage navlestrengen og moderkagen efter fødslen - indeholder stamceller. Disse celler har hjulpet dit barn med at udvikle organer, blod, væv og immunsystem gennem hele graviditeten.
I dag forskes der meget intenst i brugen af stamceller, og håbet er at kunne gøre noget ved en række sygdomme, som i dag er uhelbredelige, fordi manglende eller ødelagte celler visse steder i kroppen ikke bliver dannet igen. Der findes mange...
Navlestreng
Navlestrengen forbinder dit barn og dig til hinanden, så længe barnet ligger inde i livmoderen. Navlestrengen går fra babys navle til moderkagen, og det via navlestrengen at dit barn får alt det, som barnet har brug for, når det skal vokse og udvikle sig i livmoderen.
Lige efter fødslen vil navlestrengen stadig forbinde dig og dit barn, og navlestrengen fungerer fortsat lidt. Man kan se, at den pulserer, så barnet får den sidste ilt fra moderkagen.
Når moderkagen...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.