Brev:
Nedtrapning af flaske?
Hej Helen,
Mange tak for dit sidste svar 😊
I forlængelse af min sidste mail, så har jeg lidt bonus spørgsmål. Jeg vil forsøge, at fatte i mig i korthed 😊
Min søn er nu 12 mdr. Vi er nu kommet ned på 2 lure i dagstimerne, hvilket har forlænget dem noget. Begge dele er små ‘sejre’.
De helt tidlige morgener (kl. 04:00-0415) er vi også sluppet af med pt., om end vi stadig står tidligt op (05:30-06:00 - putning ca. kl. 20:00).
Min søn får stadig 2 flasker MME i døgnet - 1 når han skal sove lidt i kl. 20:00, samt 1 omkring kl. 23:00. Samlet set drikker han ca. 300-400 ml. fordelt på de 2 flasker.
Egen SP nævnte, at den ene kunne forsøges udeladt, da flaskerne jo også kan påvirke appetitten i dagtimerne, og som nævnt i mine tidligere mails, så synes ...
... jeg, at han spiser som en fugl.
Problemet er bare, at han ikke virker til, at kunne undvære hverken den ene eller anden flaske. Jeg har forsøgt at undlade den kl. 23:00, men han græder og stopper først, når han får flaske. Den første nyder han (også), og bliver helt elektrisk, når han ser den.
Jeg vil jo ikke fjerne dem, bare for at fjerne dem, men omvendt hvis det påvirker hans appetit i dagtimerne, så dur det jo heller ikke. Han sover jo heller ikke super (abrupt, opvågninger, gråd, motorisk uro), så er også bange for, at søvnen bliver dårligere, hvis flaskerne gøres mindre.
Har du nogle forslag? Bør vi skifte til almindelig mælk?
Min søn er 80,5 cm. lang og vejer 10.340 gr. Så en lang og slank dreng, der følger sine kurver.
På forhånd tak :)
Mange hilsner
Mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...
10. april 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
13 mdr og i seng på anden måde - del II
Hej Helen, Mange tak for dit svar. Det giver rigtig god mening det du...
9. april 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
Få vores 13 mdr søn i seng på en anden måde
Hej Helen, Vi er førstegangs forældre til Bertram på 13 mdr. Han er lige...
23. marts 2025 | Udvikling | 10 mdr.
Hej Helen Vores dreng, som nu er blevet 10 måneder, er startet i dagpleje....
12. marts 2025 | Sovevaner | 11 mdr.
Overgang fra vugge til tremmeseng - opstart af op-ned
Kære Helen Vi har nu forsøgt os med op-ned metode i 3 dage, og vi synes...
Viden om børn:
Klumpfod
Når børn fødes med en fod, der er bøjet indad, hvor fodsålen peger bagud og fodryggen fremad, så kalder man det klumpfod. Der er ca. 1 ud af 1000 børn der fødes med klumpfod og ca. halvdelen af disse har misdannelsen på begge fødder.
Man ved ikke hvorfor nogle børn fødes med klumpfod, men der er en vis arvelig tilbøjelighed. Man siger at risikoen for at føde et barn med klumpfod øges med en faktor 30, hvis en søster eller bror har lidelsen.
Drenge fødes hyppigere...
Erstatning - modermælk
Hvis du ikke ammer dit barn, eller hvis du ønsker at supplere din amning med mælk, så er det meget vigtigt, at du giver dit barn modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk at drikke, før det er 12 måneder gammel.
Modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Det er af høj kvalitet, der er store krav til produceringen og sammensætningen af modermælkserstatning, og børn der får modermælkserstatning vokser og trives rigtig godt. Modermælkserstatning forhandles som...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.