Brev:
Vores dreng har svært ved at lege selv
Hej Helen,
Så fik os også oprettet herinde. :)
Vi har stort set indtil nu, haft en super glad, aktiv baby der har kunne ligge og lege selv. Han har snakket en masse, men ikke "øffet" mens han har leget.
De sidste 14 dage, har han bare ændret karakter. Han er for det meste glad, men vil hele tiden op. Efter han er blevet skiftet, prøver vi at ligge ham inde ved hans legesager, men inden han bliver lagt på gulvet, er han allerede i gang med at "øffe", og kommer med klage skrig. Dette løses først ved enten, at vi sætter os ned til ham, eller tager ham op igen.
Vi har selvfølgelig læst en masse både her på siden, såvel som det store internet, og kan nok godt regne ud, at det har noget med seperationsfasen at gøre. Men det er stort set hele dagen vi skal sidde ved ham, eller på anden måde aktivere ham.
Og det begynder bare at ...
... trække tænder ud. Så er der noget vi kan gøre, for at han måske kan lege lidt selv igen?
Der er sket lidt det samme når han skal sove. Her har han også tidligere bare sovet igennem fra ca. kl. 19 - 5/6 næste morgen uden de vilde opvågninger. Men nu vågner han ca. 1 gang hver halve time, indtil vi kommer i seng, hvor han så triller over i vores seng. (Han sover i sin tremmeseng, ved siden af vores seng, uden tremmer for den ene side) Vi triller ham så tilbage, men så går der max 10 minutter, så er han tilbage igen.
Vi har overvejet at sætte siden på igen, men hvis det er tryghed han mangler, er det så dumt? Vi har også overvejet at putte ham på eget værelse, men da han skal have sutten nogle gange om natten, synes vi det er nemmere at han ligger inde ved os.
Jeg håber ovenstående giver mening. :)
Med venlig hilsen
Elliots forældre.
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
Viden om børn:
Gluten til baby
De fleste børn kan tåle gluten, og gluten kan introduceres til barnet i 4-6 måneders alderen under hensyntagen til de anbefalinger, der i øvrigt gælder om variation i kosten, når skemad gives til småbørn.
Hidtil sagde man, at spædbørn ikke måtte introduceres til gluten før efter 6 måneders alderen, men disse anbefalinger blev i 2015 lavet om, da der ikke er fundet videnskabelig dokumentation for at vente med at introducere gluten.
Gluten findes især i hvede, mens...
Feberkrampe
Det lille barn evne til at kunne regulere sin temperatur er umoden. Det betyder, at nogle børn får krampe i forbindelse med, at de får feber. Temperaturen kan stige pludseligt, og når temperaturen stiger for hurtigt, kan temperaturreguleringscenteret i hjernen ikke følge med, og kramperne opstår.
Feberkramper opstår hos 2-5% af børn mellem 6 måneder og 5 år, og det er den hyppigste årsag til kramper hos børn. Feberkrampe er delvist arveligt, så end forældre eller søskende har...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.