Brev:
Afhængig af flasken
Kære Helen,
Mig igen igen, igen.
Vi river håret ud på os selv, vi har en datter der bare snakker og snakker og er SÅ aktivt og glad, men vi sover bare IKKE!
Søvn har altid været op ad bakke, og altid lidt mindre end gennemsnittet, det har nu bare været sådan. Hun er flaske og ørebarn og har aldrig brugt sut.
Det er flere mdr. Siden mælken ophørte, men vi kan ikke slippe af med flasken, hun skriger på vaaand, og vi har i mange uger forsøgt med kop både med og uden tut ved sengetid.
Hun sover på eget værelse og har gjort det siden 6 mdr.
Hun vågner som minimum 2-3 gange om natten, og nogen nætter tager det flere timer før hun sover igen. At tage hende til os hjælper heller ikke, det vil hun slet ikke.
Hun står op ( efter ...
... vintertid ) 05.30 - 06
Morgenmad 06.30/07
Varm mad 10.30
Sover 11.30 til 12.30/13.00
Madpakke 14.00
Snack hjemme 16.30/17.00
Aftensmad 17.45/18.00
Grød 19.30 og direkte i seng
20.00 sover
Sådan har vi kørt meget meget længe, men den flaske tager livet af os. Det er 100% tryghed og ikke indholdet af flasken. Når hun får den gisper hun nærmest efter den. Hun har 2 tøjdyr hun er meget tæt med. Tit peger hun ud af værelset og vil ned i stuen,
Vi ved simpelthen ikke hvad vores næste move skal være?! Det kan tælles på én hånd, hvor mange nætter hun har sovet igennem siden hun blev født, og i det store hele har vi sq vænnet os til at skulle ind til hende, men at være oppe flere timer og tage lange kampe er ved at være drøn hårdt.
Hilsen Julie
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.
Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...
Viden om børn:
Ærter
Fra 6 måneders alderen må barnet gerne få ærter. Ærter kan her koges til ærtemos og det samme kan gøres med andre bælgfrugter, som brune og hvide bønner, kigærter og linser.
Barnet optager bedst næring fra ærter og andre grøntsager, hvis de koges.
Fra 9-10 måneders alderen vil mange børn have stor glæde af at spise ærter, det er god træning for at øve pincetgreb og ærter kan fint gives sammen med rugbrød til frokost.
Ærter indeholder protein, samt...
Epiduralblokade ved fødsel
En epiduralblokade bruges til fødende kvinder, når man ønsker at smertelindre dem fuldstændig under f.eks. udvidelsesfasen, hvorefter man så kan trappe bedøvelsen ned, og den fødende kan presse sit barn ud. Det kaldes også en rygmarvsbedøvelse.
Man har på danske fødesteder idag mulighed for at få en "walking epidual", hvor den fødende har mulighed for at bevæge sig lidt mere. Den tager toppen af smerterne, men er ikke så kraftigt bedøvende, som en egentlig epiduralblokade er.
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.