Brev:
Amning on off hele natten
Kære Helen.
Tak for dit svar og jeg kan bestemt bruge det til noget - har dog nogle supplerende spørgsmål.
De sidste par dage har jeg ikke kunne holde mig vågen om natten under amningerne fordi jeg er så træt og det har resulteret i at min dreng har spist on and off natten igennem og jeg tror ikke det handler om mad hver gang men jeg er for træt til at kæmpe med at få ham til at sove fordi jeg selv er træt. Vi har også prøvet at far tager over men han vil bare have mælk.
Han kan derudover ikke altid holde sig vågen ret længe af gangen under amningerne og jeg forsøger at vække han lidt men det lykkedes ikke altid og sommetider har det den modsatte effekt at han vågner helt op og kan være svær at få til at sove igen. Hvad kan jeg gøre for han vågner ikke altid selvom jeg skifter hans ble? Men han kan vågne hver halve/hele time natten igennem og ...
... søger brystet. Det er vel fordi jeg søger det han sidst fik. Jeg synes vi er inde i emneuger dårlig vane.
Bliver jeg nød til at bide i det sure æble og holde mig vågen og være oppe 1,2,3 timer for har amme ham og eventuelt få ham til at sove igen bagefter?
Det virker ikke som om han har ret meget appetit om dagen men det skyldes vel det store mælkeindtag om natten og hvordan kommer vi ud af den dårlige cirkel?
Han vil stortset intet have af skemad eller mælk i løbet af dagen.
Jeg synes jo derudover han er træt det meste af dagen og holder ikke særlig længe og han brokker sig nede på gulvet men det virker også som om han er frustreret i er han ikke kan det han gerne vil. Jeg ved ikke hvad jeg kan gøre men synes vi er inde i en rigtig hård periode hvor det hele er lidt en kamp. Han har nemlig også svært ved at overgive sig til søvnen.
Hilsen
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
5. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Hej Helen Tak for dine tidligere gode svar:) Vores dreng er nu 6 måneder...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
Viden om børn:
Suttebehov
Alle nyfødte fødes med en sutterefleks, der både giver dem tryghed og mad og dermed er en livsnødvendig refleks.
Et meget fortidlig født barn kan godt mangle sutterefleks, men det vil ofte være en af de første reflekser man ser hos barnet.
Nogle børn har et stort suttebehov og her kan sundhedsplejersken anbafale at man giver barnet en sut. Andre børn bruger deres sutterefleks ved brystet og foretrækker dette fremfor en "narresut". I princippet skal det lille barn...
Rygning
Når mødre ryger passerer nikotin og andre giftige stoffer fra tobakken over til barnet via modermælken. Derfør bør kvinder der ammer ikke ryge.
Passiv rygning er farligt. Det er vigtigt at det lille barn ikke udsættes for tobaksrøg. Det er vigtigt at begge forældre er bevidst om at have et ansvar i forhold til at beskytte barnet mod tobaksrøg. Vokser et barn op i et hjem, hvor den ene eller begge forældre ryger, har barnet stor risiko for at få mellemørebetændelse og udvikle...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.