Brev:
Rutine for vores 3 mdr. baby
Hej Helen
Vi har fået en dejlig lille pige - Lilli - som nu er 3 mdr og en uge.
Vi har været lidt udfordret med forstoppelse og var først på lactulose og nu movicol. Lilli får stadig movicol, men det er svært at finde den rigtige mængde der ikke giver helt løs mave og som stadig giver afføring en gang om dagen. Hun får nu 1/8 del brev om morgenen og 1/16 del brev om aftenen..Ofte tror jeg at movicolen også kan have indflydelse på at forstyrre vores rutiner, men det er indtil nu ikke lykkes at trappe ud af det. Hun får flaske - allomin - hovedsagelig den gule syrnede, en enkelt grøn allomin flaske for at holde maven i gang og en enkelt blå flaske for at mætte til natten.
Nå, men jeg har et par spørgsmål:
Når Lilli vågner er hun sulten og jeg ammer hende, jeg tilbyder også flaske og hun spiser mellem 10 - 60 ml - det er meget forskelligt. Hun er vågen ca. ...
... 2 timer før hun er træt igen..men når jeg så skal putte hende igen vil hun spise igen, selvom det kun er ca 1-2 timer siden og så spiser hun måske 50 ml fra flaske. Hun falder i søvn mens jeg giver flasken og så lægger jeg hende ind i hendes lift sådan. Men det passer ikke rigtigt med at der gerne skulle være op til 3 timer mellem måltiderne (ifølge min sp). Og det gør også at jeg kan have svært ved at putte hende uden at give flaske/amme.
Hvordan skal min rutine se ud? skal hun vågne - spise - lege - spise - puttes? Hun bliver tydeligt utilfreds hvis jeg ikke giver hende mad når hun vågner fra lur og hun har fået en rutine med at skulle spise før hun sover også..
Et andet spørgsmål som er i forlængelse af det første: Hvordan får jeg hende puttet uden af hun skal falde i søvn ved mig først (vugges i mine arme eller køres i barnevogn)
Venlig hilsen
Simone
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
Viden om børn:
Tvillinger og trillinger
Du er berettiget til børnetilskud, hvis du føder tvillinger og trillinger. Du får også automatisk udbetalt børnetilskud, hvis du har adopteret flerlinger. Du kan få børnetilskud til og med det kvartal, hvor dine børn fylder 7 år.
Tal også med din sundhedsplejerske om muligheden for at komme med i en gruppe for mødre/fædre med flerlinger. Det kan være rigtig rart at møde ligestillede, drøfte de forskellige glæder og udfordringer, som børn giver, og rigtig mange har også stor glæde...
Tun og børn
Har du børn mellem 0 og 14 år, er det vigtigt, at du serverer masser af forskellig fisk for dem – men nye beregninger viser, at børn under 3 år bør få andre typer fisk end tunbøffer og udskæringer fra andre store rovfisk samt dåsetun.
Problemet med tunbøffer og andre store rovfisk er, at selv ved indtag af en lille mængde, kan barnet få kviksølv i en mængde, der kan skade barnets udvikling.
Alle børn op til 14-års alderen bør styre uden om tunbøffer og andre...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.