Svar: Donation af modermælk - 0 mdr.
Hej med dig
Hvor er det dejligt at høre, at du har så meget mælk, at du gerne vil malke ud og give din mælk til de små børn, som har behov for det. Modermælk er med til at sikre det lille barns overlevelse, og det er guld værd, når nogen vil donere, tak :)
Jeg har følgende to numre stående til mælkekøkkenet på Skejby sygehus:
Det nyeste lyder:
Tlf.: 89 49 67 35 mellem kl 8-12.00
Hvis dette ikke virker, kan du også prøve at ringe på tlf. 89 49 55 66.
Du kan også ringe til Skejby Sygehus på 78 45 00 00 - det er hovednummeret, og de burde så kunne stille dig om til Mælkekøkkenet...
Jeg håber, at det lykkes - og du må gerne give mig en tilbagemelding, så jeg kan skrive det rigtige nummer på siden, så andre også har mulighed for at henvende sig det rigtige sted :) Tak.
---------------------------------
23. december 2016 - Jeg har nu fået en ...
... tilbagemelding:
De to direkte numre, jeg har oplyst, findes ikke længere. På nuværende tidspunkt er det direkte nummer til mælkekøkkenet Skejby: 78 45 17 75.
Der er telefontid man, ons, fre fra 8-12. De har dog nogle gange travlt og man må forvente en telefonsvare, men de vender tilbage.
I Århus modtager de mælk fra hele landet men man skal forbi dem og have taget en blodprøve indenfor de første 8 uger af barnets levetid, og man skal selv indlevere sin mælk hos dem (den bliver ikke hentet). Dette kan man fint gøre som en samlet pulje efter 8 uger. Man skal kunne donere 200 ml pr dag, og de køber mælken til 160kr pr liter (skattefrit).

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Først efter de 8 uger tester de ens mælk for bakterier, og det er derfor reelt set først der man kan vide om den kan bruges.
Tusind tak for din tilbagemelding, som andre nu har glæde af :)
Rigtig glædelig jul til dig og dine :)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om amning:
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
24. februar 2025 | Amning | 11 mdr.
Hej Helen Min søn har nu faktisk hele sin levetid været vågen plus 10 gange...
29. december 2024 | Amning | 7 mdr.
Smertefuld amning grundet tænder - del 2
Hej Helen Mange tak for dit lange og uddybende svar til min udfordring...
28. december 2024 | Amning | 7 mdr.
Smertefuld amning grundet tænder
Kære Helen Jeg er mildest talt frustreret og ulykkelig over at føle mig...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
Viden om børn:
Børnemad
De første måneder at barnets liv kalder man for mælkeperioden, da barnets mad udelukkende består af mælk. Barnet ernæres her enten af modermælk eller af modermælkserstatning. Når barnet er mellem 4-6 mdr kan barnet begynde at få lidt skemad.
Den periode som afløser mælkeperioden kaldes overgangsperioden. Den varer til barnet er ca. 9 mdr gammelt. Det er overgangen fra flydende mad, til mad med struktur og klumper til mere og mere bid og mad i stykker, til at barnet kan spise mere...
Rotavirus
Rotavirus er den hyppigste årsag til diarré og opkastninger hos spædbørn. De fleste børn smittes mens de er mellem 6-24 måneder. De får kraftige opkastninger, vandig diarré og måske feber og barnet er i risiko for at få væskemangel. Symptomerne kan vare op til 7 dage.
Tegn på væskemangel er tørst, irritation, uro, sløvhed, indsunkne øjne, tør mund og tunge, tør hud og sparsom vandladning. Hvis du ikke kan få dit barn til at drikke og du oplever et eller flere af ovenstående tegn...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.