Brev:
Ekstrem far syge
Hej Helen
Jeg skriver fordi vores tvillinger på snart 19 mdr er ekstremt far syge! Det varierer i styrke fra dag til dag, men det er stort set altid far, der vælges - især når der er behov for trøst og tryghed.
Nogen gange er det så voldsomt, at jeg afvises med en "stophånd" og et "NEJ"! Det er meget hårdt følelsesmæssigt for os begge, og jeg kan mærke, at jeg efterhånden har mest lyst til at give op. Jeg føler, at jeg bruger ekstreme mængder af kræfter på at prøve at komme i kridthuset og lige meget hjælper det. Jeg vælger altid alenetid fra, og er ungerne hjemme er jeg det også. Det skal siges, at det har stået på siden de var 8-9 mdr gamle.
Oveni det er de generelt meget utilfredse og sure børn og vores tid herhjemme er en evig kamp for at holde dem i godt humør. Så snart vi er på tur går det ...
... lidt nemmere.
Vi er kørt ned til sokkeholderne begge to efterhånden og jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre for at trænge ind til dem. Hvad gør jeg galt?
De spiser sundt og varieret og som anbefalet af dig, de er glade i vuggestuen og er også begyndt at sove ok om natten, dog vågner de stadig meget tidligt (4.45/5.00). Det lykkes nogen gange at få dem til at sove videre, men ikke altid og ALT er prøvet der.
Jeg håber du har et par fif, for jeg er efterhånden meget bekymret for min relation til dem, forstå mig ret, jeg vil jo kæmpe til jeg segner, bogstavelig talt, men hvor ville jeg gerne være hende der duede, bare engang imellem. Alle taler om mor syge og det eneste jeg tænker er "hvor er I heldige! Hvis bare mine var mor syge..."
Kærlig hilsen
En ked af det mor til verdens dejligste unger
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.
Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...
Viden om børn:
Medicin til børn
Et lille barn må aldrig få medicin, uden at lægen har ordineret det. Børn skal have helt andre mængder end voksne og reagerer anderledes på visse produkter.
Har dit barn fået ordineret medicin, så er det vigtigt at følge lægens instruks. Er der f.eks. ordineret penicillin i 6 dage, så er det vigtigt, at du giver medicinen i 6 dage og ikke stopper efter 3 dage, fordi du synes, at barnet virker frisk og rask. Hvis du stopper for hurtigt, risikerer du, at sygdommen vender...
Kravle
De fleste børn begynder at kravle, når de er mellem 8-12 måneder gamle. Nogle børn kravler dog allerede i 6 måneders alderen, og andre børn springer kravlestadiet helt over.
Det er vigtigt, at barnet kravler, da det har stor betydning for barnets motoriske udvikling og kunnen senere i livet. Når barnet kravler styrkes armmusklerne, og barnet øver sig i at holde hovedet oppe og i at bevæge det frit i alle retninger. Det sker små rytmiske bevægelser i ryggen, som er vigtigt for at...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.