Brev:
Valg af modermælkserstatning
Kære Helen
Først og fremmest tusind tak for dit svar angående ammestrejken, som jeg havde stor gavn af. Jeg anskaffede mig et hjælpebryst, som du foreslog, og det hjalp til at komme over den værste krise.
Siden jeg skrev sidst, er det blevet lidt bedre med amningen. Jeg ammer nu som det primære, men har dog indset, at jeg bliver nødt til at supplere med mme, da min datter ikke spiser nok hos mig.
Mit spørgmål går på, hvilken erstatning jeg skal vælge. Hidtil har vi købt en økologisk erstatning fra Arla (0-6mdr), der kommer i små drikkebrikker og således ikke skal blandes op. Den har hun tilsyneladende været tilfreds med. Vi skal imidlertid på ferie om et par uger, og der vil det nok være lettere at have noget pulver med til opblandning end et helt arsenal af drikkebrikker:-)
Ud fra dine ...
... andre svar herinde, og hvad jeg ellers synes at kunne læse mig frem til, opfatter jeg det som om, at der er stor forskel på kvaliteten af mme og hvordan børns tarmsystemer tager imod forskellige fabrikater?
Da jeg valgte Arlas mme var det udelukkende fordi det er nemt og økologisk, og jeg havde derfor ikke undersøgt nærmere om der var andre der var bedre for hendes mave, men har så efterfølgende kunnet læse herinde og andre steder, at der åbenbart er stor forskel.
Det virker ikke som om, at hun får ondt i maven eller noget over den erstatning, vi har givet hidtil. Jeg vil derfor blot høre, om du har nogen holdning til, om der er visse fabrikater, der er bedre end andre? Og om den vi har brugt fra Arla, der er baseret på komælk, er fin nok?
Jeg ser frem til at høre dine tanker.
Med venlig hilsen
Ida
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Sovevaner | 3 mdr.
Kære Helen Jeg har nu forsøgt at bruge nogle af dine råd ift min datter på...
4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...
1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....
22. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen. Uanset hvornår vi lægger vores søn, vågner han HVER nat mellem 3...
8. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Lang eftermiddagslur - kortere søvnstræk om natten
Hej Helen. Vores søn på 2 måneder sover i løbet af dagen lure på 1-2 timer,...
Viden om børn:
Ruskevold
Nogle gange sker det, at man i overskrifter kan læse om børn, der er blevet rusket af deres forældre. Men lige meget, hvor meget eller hvor længe et barn græder eller skriger, så må man aldrig slå eller ruske sit barn.
Et spædbarn der ruskes kan få blødninger i hjernen, som kan medføre hjerneskade eller død.
Kommer du i en situation, hvor du kan mærke at du ikke kan klare barnets gråd og hvor du kan risikere at gøre dit barn ondt, så læg barnet i seng, lift eller...
Autostol
Til transport i bil skal barnet sidde i en godkendt autostol. Det lille barn skal helst sidde fastspændt med ryggen mod kørselsretningen.
Autostole skal være godkendt efter ECE (R)-44-03 eller 44-04. Der skal være et E-mærke på stolen, og den lange talrække under eller efter E-mærket skal starte med enten 03 eller 04.
For fastmonterede autostole hedder godkendelsen ECE (R) 44-05.
Autostole med andre mærkninger skal også være E-mærket, for at de er...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.