Brev:
Urater i Bleen
Hej Helen
Jeg skriver til dig, fordi jeg er i vildrede, hvorvidt jeg skal insistere overfor min læge at dette skal undersøges nærmere.
Jeg fik en søn den 5/9 2014. i ca 5 uge begyndte han at have små orange pletter i bleen. Jeg syntes det lignede meget de urater som der var lidt af da han var helt nyfødt. Det kom så engang i mellem med 1-3 ugers mellemrum, meget forskelligt hvor meget.
Vi kontaktede min læge for en lille måneds tid siden da jeg syntes at der var en ble hvor der var mere i end det før har været. Hun sagde at det skulle jeg ikke være bekymret over og det ville han vokse fra.
Jeg blev dog ved med at være urolig og kontaktede min sundhedsplejerske som sagde at det skulle jeg få tjekker da det IKKE er normalt.
Jeg kontaktede lægen igen som jeg fik en tid hos dagen efter. Hun sagde at jeg kunne prøve at samle urin også ...
... udelukke at det var blod. Da det var det eneste hun kunne gøre. (urinen var helt klar)
Jeg kontaktede min kærestes læge da jeg ikke syntes at der var tilstrækkeligt hjælp jeg fik. Han undersøgte Emil og kontaktede en børnelæge på Skejby, som igen sagde at det så man nogle gange. Så længe han trives, udviklede sig som han skulle og tog det på han skulle.
Siden da har det været et par gange, men så i nat var der en del i bleen igen. Syntes du det er noget vi skal få tjekket igen og insistere at vi vil have en forklaring??
Fødsel blev betegnet som normal, han trives og udvilkler sig 100% som han skal. Han er en glad, livlig og opmærksom dreng. Det skal dog siges at i torsdags hvor min SP var på besøg, havde han ikke taget det på han skulle. Han vejede 3410 ved fødslen og vejer nu 5200g
Glæder mig ti at høre fra dig.
Med evnlig hilsen
Charlotte
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Sovevaner | 3 mdr.
Kære Helen Jeg har nu forsøgt at bruge nogle af dine råd ift min datter på...
4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...
1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....
22. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen. Uanset hvornår vi lægger vores søn, vågner han HVER nat mellem 3...
8. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Lang eftermiddagslur - kortere søvnstræk om natten
Hej Helen. Vores søn på 2 måneder sover i løbet af dagen lure på 1-2 timer,...
Viden om børn:
Colostrum (råmælk)
Colostrum er navnet på den mælk der dannes i brystet umiddelbart efter fødslen. Dette kaldes også råmælk og alle kvinder vil danne råmælk, også selvom de føder for tidligt.
Råmælken er meget proteinrig og indeholder antistoffer som er med til at bekytte barnet mod sygdomme og beskytte imunforsvaret. Antistofferne beskytter mod sygdomme ved at beklæde tarmsystemet indvendigt, så bakterier mv. trænger ind i tarmen.
Colostrum er fed og gullig. Den kommer i små...
Fødetaske
En fødetaske er den taske, som du skal bruge, imens du er på hospitalet, når du skal føde. Uanet om du skal føde ambulant eller være på barselsgangen i flere dage, så er det rart at have lidt ting pakket og parat.
Til selve fødslen vil nogle kvinder medbringe tøj, som de kan føde i, hvor andre kvinder vil bruge det tøj, som man får udleveret på sygehuset. Det kan være rart, at du har dine egne toiletartikler, shampoo, børste, tandbørste, hårelastikker osv. men derudover så er det...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.