Brev:
Urater i Bleen
Hej Helen
Jeg skriver til dig, fordi jeg er i vildrede, hvorvidt jeg skal insistere overfor min læge at dette skal undersøges nærmere.
Jeg fik en søn den 5/9 2014. i ca 5 uge begyndte han at have små orange pletter i bleen. Jeg syntes det lignede meget de urater som der var lidt af da han var helt nyfødt. Det kom så engang i mellem med 1-3 ugers mellemrum, meget forskelligt hvor meget.
Vi kontaktede min læge for en lille måneds tid siden da jeg syntes at der var en ble hvor der var mere i end det før har været. Hun sagde at det skulle jeg ikke være bekymret over og det ville han vokse fra.
Jeg blev dog ved med at være urolig og kontaktede min sundhedsplejerske som sagde at det skulle jeg få tjekker da det IKKE er normalt.
Jeg kontaktede lægen igen som jeg fik en tid hos dagen efter. Hun sagde at jeg kunne prøve at samle urin også ...
... udelukke at det var blod. Da det var det eneste hun kunne gøre. (urinen var helt klar)
Jeg kontaktede min kærestes læge da jeg ikke syntes at der var tilstrækkeligt hjælp jeg fik. Han undersøgte Emil og kontaktede en børnelæge på Skejby, som igen sagde at det så man nogle gange. Så længe han trives, udviklede sig som han skulle og tog det på han skulle.
Siden da har det været et par gange, men så i nat var der en del i bleen igen. Syntes du det er noget vi skal få tjekket igen og insistere at vi vil have en forklaring??
Fødsel blev betegnet som normal, han trives og udvilkler sig 100% som han skal. Han er en glad, livlig og opmærksom dreng. Det skal dog siges at i torsdags hvor min SP var på besøg, havde han ikke taget det på han skulle. Han vejede 3410 ved fødslen og vejer nu 5200g
Glæder mig ti at høre fra dig.
Med evnlig hilsen
Charlotte
Annoncer
Sponsorerede artikler
Olívy - meget mere end bleskift
Olívy er et populært bleskifteprodukt blandt mange småbørnsfamilier, og siden 2015 har Olívy været med til at ændre danskernes puslevaner med produktet Olívy baby care – diaper change til forebyggelse af røde babynumser. Men faktisk er Olívy meget mere end bleskift. Det naturlige og skånsomme ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
26. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Græder sig selv i søvn om aftenen
Hej Helen, Så skriver jeg igen .. Efter mit sidste brev er min datter...
4. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Dagsrytme for baby på tre måneder
Kære Helen. Først og fremmest mange tak for din gode postkasse. Det er...
1. september 2024 | Sovevaner | 3 mdr.
Hej. Jeg har en datter på 3 måneder. Jeg kan simpelthen kun få hende til at...
Viden om børn:
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Astma
Børn med astma trækker ikke vejret på samme måde som vi andre. Når man har astma, så snører luftvejene sig sammen, passagen for luft ind og ud af lungerne bliver mindre og barnet har derfor svært ved at trække vejret.
Astma er det man kan kalde for en lungesygdom og børn med astma vil ofte have anfald, hvor de tydeligt har problemer med vejrtrækningen. Under et astmaanfald vil barnet få en hvæsende, pibende vejrtrækning, kvælningsfornemmelse, vedvarende hoste og nogle gange også...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.