Brev:
Slår ud efter mor
Hej Helen
Har siden jeg fik min søn ofte læst med på dine svar til andre. Nu er det så blevet min tur til at bede dig om hjælp.
Det drejer sig om min søn på 2 år. Min kæreste og jeg har ham og min kæreste har 2 ældre børn på 19 & 13 år.
Min søn er den kærligste lille fyr, men også MEGET bestemt. Han ved hvad han vil og sådan har det altid været. Jeg er den der tager mig mest af ham. Min kæreste putter ham max 1 gang om ugen. Alle praktiske ting med vores søn er mit ansvar, samt de 6-7 dage om ugen der skal puttes, når han skal bades etc. Arbejder kun 3 dage om ugen. Så vi er rigtig meget sammen :) Jeg elsker ham ubeskriveligt højt.
Desværre er han begyndt, når han bliver sur eller ked af det at slå ud efter mig, prøve at bide mig, nive mig osv. Igår aftes blev han så ...
... irriteret over at skulle i seng at han slog mig med hans legetøjsplastikdyr i hovedet. Jeg begyndte at græde. Af chok og skam! Så bliver han helt stille og efter et par minutter prøver han så at snakke til mig! Tidligere på dagen var han blevet så irriteret over at vi skulle ind i bilen efter en lang dejlig tur med klapvognen, at han nev mig meget hårdt i kinden. Så hårdt at jeg faktisk har fået et sår! Han græder imens han niver mig. Da han endelig giver slip siger jeg, at jeg ikke vil have at han gør sådan noget, men at han skal ae mor istedet!
Han gør aldrig nogle af disse ting ved hans far -eller andre. Kun mig. Jeg er så ked af det og skammer mig også. For er det min skyld at han er sådan. Hvordan kan jeg hjælpe ham med at stoppe det.
Med venlig hilsen
En fortvivlet mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
17. december 2024 | Sovevaner | 23 mdr.
Vil kun sove med mor, og har derfor svært ved at sove i vuggestuen
Hej Helen. Længe har jeg tænkt på at skrive ind. Vores dreng på lige knap 2...
Viden om børn:
Kosttilskud - børn
Følgende kosttilskud anbefales til børn:
- D-vitamin tilskud gives til alle børn i alder 0-4 år. Der gives 10 mikrogram dagligt. Børn med mørk hud og/eller børn, som går klædt, så kroppen er tildækket om sommeren skal forsætte med D-vitamin gennem hele barndommen/livet.
- Calcium gives til børn, der har mælkeallergi eller til børn, hvor forældrene ikke ønsker at give deres barn mælkeprodukter. Der gives 500 mg dagligt fra 1 års alderen.
- Jerntilskud...
Leg
For det lille barn er leg meget vigtigt, da det er igennem leg, at barnet udforsker verden og dermed udvikler sig. Og I begyndelsen er I forældre det bedste legetøj, og jeres barn vil elske jeres mimik, lyde og berøring.
Jeres barn har stor glæde af, at I tumler, triller, hjælper barnet med at cykle med benene, danser med barnet i armene... Ligesom jeres barn har brug for at mærke jer tæt på, ligge hud-mod-hud, blive kysset, krammet, kærtegnet og sunget for.
I takt...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.