Brev:
Vågner stadig meget om natten
Hej Helen.
Jeg har skrevet før til dig angående at min søn, som siden han var 8 mdr har sovet rigtigt dårlig om natten og vågnet meget, det gør han stadig, men han fik dog lagt dræn i begge ører for 2 mdr siden, og det har da hjulpet på, at han hurtigere falder i søvn om aften og han ikke vågner og har ondt.
Vi kørte længe med han sov hos os, men da han fik lagt dræn besluttede vi, at vi alle 3 sov rigtigt dårlig ved han sov hos os og at nu var det tid til han skulle sove hele natten inde i sin egen seng, som han har gjort siden han var 5 mdr.. Vi besluttede han skulle sove i sin egen seng hele natten for 2 mdr siden og han vågner stadig. Nogle gange skal man ind til ham 2 gange andre flere, han græder og vil gerne op men jeg putter ham nemt igen og siger godnat og går ud, nogle gange bliver han liggende andre gange rejser han sig op og jeg går inde og gør det samme. ...
...
Vi er så også begyndt for 2 uger siden at han skal falde i søvn selv, før sad en af os hos ham til han falder i søvn, men dette kunne godt tag 30-45 min, nu hvor vi bare ligger ham ind putter ham og siger godnat falder ham hurtigt i søvn 5-10 min og nogle gange sover han med det samme, andre gange græder han og vi går ind og ligger ham ned giver ham sutten. Og putter ham igen og siger godnat og gå ud. Og her igen kan vi gøre det 1-4 gange før han sover.. Men det er ligesom han ikke rigtigt vil overgive sig hverken om natten og om aften, han skal lige prøve om vi enten bliver siddende eller han kommer ind og sover hos os..
Han vil også helst gerne ha jeg holder ham i hånden og det er enten om jeg sidder hos ham til han falder i søvn, men han gør det også når han har sover inde hos os..
Hvornår begynder han og sove helt i gennem om natten?? Og gør vi det rigtigt ??
Hilsen
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
17. maj 2024 | Diverse | 16 mdr.
Hej Helen Jeg har denne gang et spørgsmål, som ikke direkte vedrører mine...
7. maj 2024 | Amning | 15 mdr.
Sut/amme - sove uden bryst om natten
Hej Helen Vi har længe haft udfordringer med vores datters søvn. Hun har...
Viden om børn:
Fontanellen
Det bløde punkt, som barnet har oven i hovedet, kaldes fontanellen. Barnet fødes med flere fontaneller, som er de steder, hvor kranieknoglerne mødes og endnu ikke er vokset sammen. Når barnet skal fødes, er det rigtig smart, at kranieknoglerne er bevægelige, så hovedet lettere kan komme igennem fødselsvejen. Samtidig sikrer bevægeligheden, at der er plads til, at barnets hjerne kan vokse.
Der sker ikke noget ved at røre forsigtigt ved fontanellen, og du kan roligt rede med en...
Psykisk udvikling børn
Lige fra dit barn bliver født, er det aktivt kommunikerende. Det har brug for at blive taget op, holdt om, trøstet og beroliget, snakket med, kærtegnet osv.
Børn vil altid have brug for at blive set og hørt. De har brug for at vide, at de har en vigtig plads i familien, og at det er dejligt at være sammen med dem. Barnets psykiske udvikling skal støttes, fra barnet er nyfødt og hjælpeløst, og til det vokser op og gradvist bliver mere og mere selvstændigt.
I en...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.