Annonce

Annonce

Brev:

Svært ved at falde i søvn om aftenen - 13 mdr.


13. december 2012

Kategori:
Alder:
13 mdr.

Svært ved at falde i søvn om aftenen - 13 mdr.

Hej igen

1000 tak for dit svar.

Om det var godnatgrøden eller et tilfælde skal jeg ikke kunne sige, men den dag vi modtog dit svar, forsøgte vi for første gang med netop godnatgrød, og de sov igennem BEGGE to for første gang i måneder!!!

Hold nu op, det var kærkomment:-)

Tilgengæld rejste sig en ny problematik - de vil ikke lægge sig til at sove til natten.
Vores søn har alle dage haft svært ved at falde til ro når han bliver lagt, vores datter har været dygtig til det (indtil hun som nævnt i tidligere brev, lærte at rejse sig).

I den periode hvor de har været vågne den halve nat, er det egentlig gået nogenlunde med at lægge dem, men vi har været nødt til at være to, for ellers så hopper den ene rundt mens man lægger den anden. Men var vi så også bare det, tog det måske 30 min før de sov.

Nu sover de om natten (håber ikke det har tænkt sig at ændre sig), men har de sidste nætter været næsten 2 TIMER om at falde til ro. De ...


Annonce

... kaster sig rundt i sengen, leger med sutten, med kluden, med bamsen, med dynen, med vores hænder, med tøjet og forfra igen. De snakker og pludrer imens, og er egentlig ikke kede af det på noget tidspunkt, jo hvis vi går ud af rummet, så bliver de begge ulykkelige. Det skal dog siges, at de ind imellem faktisk forsøger at putte sig og ligger stille en stund, men såååå kører de igen. Vi nusser og synger, lader dem ligge selv og frem og tilbage, men der er ingen forskel.

De vågner fra deres sidste lur ca. kl. 15, og har derfor været vågne i knap 5 timer når de bliver lagt (ca.19.30-19.45 efter din nye plan), og de virker friskere end nogensinde, så snart de rammer dynen. - Og herfra kører de så på yderligere 2 timer!

Altså skal man vælge, så foretrækker jeg bestemt, at de sover om natten, og har svært ved at falde i søvn om aftenen, men gad da godt at begge dele kunne fungere.

Vi følger den dagsplan du har givet os.

Mange hilsner Lina

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste

Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. november 2024 | Udstyr | 14 mdr.

Jakke og flyverdragt i autostol?

Kære Helen Jeg har bare lige et kort spørgsmål, som jeg håber, at du kan...

Læs hele brevet og Helens svar


9. november 2024 | Sovevaner | 12 mdr.

Dreng 11 måneder vil ikke længere puttes af far del 2

Kære Helen Jeg skriver del 2 i titlen for at referere til mit tidligere...

Læs hele brevet og Helens svar


18. oktober 2024 | Sygdom | 14 mdr.

Skoldkopper eller hånd- fod og mundsyge?

Kære Helen Vores datter på 14 måneder har fået enten skoldkopper eller hånd-...

Læs hele brevet og Helens svar


6. oktober 2024 | Sovevaner | 11 mdr.

Dreng 11 mdr vil ikke længere puttes af far

Kære Helen Vi står i en lidt presset situation, da vores dreng på 11...

Læs hele brevet og Helens svar


7. september 2024 | Amning | 11 mdr.

Søvn og ammestop - 11 mdr.

Kære Helen Jeg har en glad og nysgerrig dreng på 11måneder og 14 dage. Jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Episiotomi - Epis

Episiotomi eller Epis er, når kvinder under en fødsel klippes i mellemkødet. Man klipper i det stykke, der er mellem skeden og endetarmsåbningen, og man gør det, for at barnet bedre kan komme ud.

Der findes to typer af Episiotomi:

1. Man kan klippe lodret ned fra skedeåbningen til endetarmen. Dette klip heler ofte let op, men det anvendes ikke så meget mere, da der er risiko for, at klippet udvider sig og bliver længere, når barnets hoved passerer forbi - og derved...

Læs mere i Babylex

Navlestrengsblod - stamceller

Navlestrengsblod - det vil sige, det blod, som er tilbage navlestrengen og moderkagen efter fødslen - indeholder stamceller. Disse celler har hjulpet dit barn med at udvikle organer, blod, væv og immunsystem gennem hele graviditeten.

I dag forskes der meget intenst i brugen af stamceller, og håbet er at kunne gøre noget ved en række sygdomme, som i dag er uhelbredelige, fordi manglende eller ødelagte celler visse steder i kroppen ikke bliver dannet igen. Der findes mange...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk hjemmeside. Hvem er det egentlig udover dig som besvarer alle disse spørgsmål på denne side. For du kan da umuligt besvare dem alle ...

Tak for fantastiske guldkorn.

Mor til Mathias knap 8 måneder


Annonce