Brev:
Urolig putning
Kære Helen
Vi er nu startet paa de her aftener, hvor det er meget svært at faa Andreas til at sove. Det har hidtil været meget nemt, og vi har ikke lavet om paa putteritualet. Men der skal nok andre metoder til nu :-) ?
Som altid saa bliver han ammet inden han skal sove, og det sker i vores seng, da det er mest rart og roligt. Derefter bærer jeg ham ind i sin egen seng, nogle gange er han vaagen, andre gange sover han. Og det er gaaet rigtig fint indtil nu.
Nu er han er som regel vaagen og meget energisk, kan slet ikke finde ro. Rejser sig op i sengen, laver spas, smiler, griner og saa snart vi gaar ud af værelset græder han.
Vi har prøvet at gaa lidt frem og tilbage, men det er det samme resultat. Nu er vi saa begyndt at lægge ham i vores seng, hvor vi har mulighed for at ligge ved siden ham, og det beroliger ham lidt og igen ikke altid. Han tumler rundt og har svært ...
... ved at finde roen. Vi nusser, kæler, ligger haand paa maven og efter noget tid kan han saa finde ro og falder i søvn, men det tager tid.
Han maa gerne falde i søvn i vores seng, og han maa ogsaa gerne sove hos os nogen gange. Men vi har en lille seng og vi sover nu bedst, hvis han er i sin egen. Jeg vil jo ogsaa helst, at han skal kunne falde i søvn i sin egen seng. Saa hvordan skal vi gribe det an? Jeg tænker, at det er bedre at faa de gode vaner indført saa hurtigt som muligt :)?
Hans dagsplan ser saaledes ud:
Staar op ved 7-tiden, spiser morgenmad kl. 7.30-8.00. Sover formiddagslur fra kl. 9.30-11. Spiser frokost kl. 11.30, ammes kl. 13. Sover igen ved 13.30 tiden og vaagner ca. kl. 15. Kl. 15.30 spiser han, aftensmad kl. 18, grød kl. 19.15 og ammes og lægges i seng ca. kl. 20. Ammes naar han selv vaagner ca. kl. 24.
Venter spændt paa dit svar.
Venlig hilsen
Lotte
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
16. november 2024 | Sovevaner | 8 mdr.
Afbrudt nattesøvn, er det ørerne eller?
Kære Helen Min datter er nu 8 måneder gammel. Tak for dine tidligere...
Viden om børn:
Babyslynge
En babyslynge er et klæde, som man på forskellig vis binder omkring sig. Oftes er der et spænde eller en ring i den ene ende. Når Slyngen bindes fremkommer en lomme, hvori baby ligger eller sidder.
Slyngens fordel er at den yder støtte til hele babys krop og hoved, både når dit barn ligger og sidder. Der er mulighed for at variere bærestilling, hvilket er godt, hvis barnet bæres ofte eller længere tid af gangen.
I en babyslynge kan du normalt bære din baby længe...
Hofteklik
Alle nyfødte undersøges for hofteklik - også kaldet hofteskred eller hofteledsdysplasi. Det ses hos ca. 1% af alle børn. Det opdages ofte ved, at man kan høre et lille klik, når barnets ben drejes op mod maven og udad. Det skyldes, at lårbenshovedet kan glide ud af hofteskålen ved denne bevægelse.
Hvis man har mistanke om, at barnet har en medfødt hoftefejl, så vil barnet blive undersøgt med ultralyd. Hvis barnet har hofteklik, skal det behandles med en skinne, der holder benene...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...