Svar: Overvejer hjemmefødsel
Kære Gravide
Tja...hvad synes jeg. Det er et svært spørgsmål, for man kan både tale for og imod en hjemmefødsel. Jeg synes du skal snakke med din jordemoder om, hvad tanker du gør dig og så lytte til hvad hun foreslår.
Derudover så synes jeg at du skal overveje muligheden for at føde ambulant. Det betyder at du kommer ind på hospitalet og føder, hvor der er læger og jordemødre omkring dig (hvilket jo nok vil gøre far mere tryg) og så kan du tage hjem igen nogle ...
... timer efter fødslen, hvis alt er gået godt og du synes det er rarest. Som du selv skriver er det jo betryggende at være i gode hænder, når det er første gang og man ikke ved, hvad sker.
Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Derudover så vil jeg foreslå dig at læse bogen 'Bogen om hjemmefødsel' som du også finder i min bogguide. På den måde ved du lidt mere om hvordan det foregår og hvad du kan forvente.
Ønsker dig held og lykke med graviditeten og den forestående fødsel, hvad du end måtte vælge.
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Viden om børn:
Dåb
Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret eller til præsten ved den kirke, hvor I gerne vil have jeres barn døbt. I aftaler så i fælleskab et tidspunkt for dåben, og I mødes også og taler om dåbsritualet, og hvordan det hele foregår.
I de fleste kirker foregår barnedåben som en del af søndagsgudstjenesten, men i nogle kirker arrangeres særlige dåbsgudstjenester f.eks. om lørdagen.
Før dåben skal I vælge mindst 2 og...
Børnemad
De første måneder at barnets liv kalder man for mælkeperioden, da barnets mad udelukkende består af mælk. Barnet ernæres her enten af modermælk eller af modermælkserstatning. Når barnet er mellem 4-6 mdr kan barnet begynde at få lidt skemad.
Den periode som afløser mælkeperioden kaldes overgangsperioden. Den varer til barnet er ca. 9 mdr gammelt. Det er overgangen fra flydende mad, til mad med struktur og klumper til mere og mere bid og mad i stykker, til at barnet kan spise mere...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.