Brev:
Sengetid - 11 mdr.
Kære Helen.
Så har jeg atter brug for din hjælp. Jeg har tidligere skrevet til dig ang min datter og hvordan hun kunne lære at sove selv. Hun har brug for megen tryghed, men er ellers den gladeste lille pige.
Hendes dags rytme ser ca sådan ud
6.30 godmorgen
7. morgenmad
8.30 kommer i barnevognen og ned med storebror i børnehaven.
9.30-10 vågner hun igen, og får frugt og lidt yougurt.
Ca 12-12.30 puttes til middagssøvn (får her en lille amme tår)
Ca 14 oppe igen. Herfra er hun så vågen til ca kl 20. Hvor jeg forsøger at putte hende. Ved at jeg går med hende i seng. For det meste sover hun ikke tungt før omkr kl 22. Det vil sige at hun vågner flere gange og nogle gange vågner hun helt op igen og ikke vil at få vil at sove. Kan dette skyldes hendes for tidlig fødthed? synes hun burde være træt når hun er vågen fra omkr kl 14.
En anden ting er jo, at hun stadig sover i vores seng, limet op af ...
... mig. Det må hun egentlig også godt. Det der er irriterende er, at jeg jo selv har vænnet hende til at jeg er ved siden af hende, så om aftenen vågner hun jo straks jeg forlader sengen. Om dagen falder hun i søvn selv i hendes voksi pose i barnevognen, så hun kan jo godt falde i søvn selv. Derfor går jeg og spekuleres lidt på, om jeg skal prøve at putte hende i denne i sin egen seng om aftenen.? Altså give hende mælk, men så lægge hende der, inden hun falder helt hen. Hun er jo tryg ved den om dagen.
Når hun så vågner og vi er gået i seng, må hun for min skyld gerne komme over til mig, hvad tænker du om det ? Eller har hun alderen hvor hun skal til at lære det, inden hun bliver for bevidst. Alle siger til mig, at jeg aldrig får hende ud af sengen, men det tager jeg ikke så tungt, jeg synes det er det vigtigste pt at hun får den tryghed hun har brug for.
Ser frem til dit svar.
Med venlig hilsen
Lene
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
12. november 2024 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen Min datter er 10 mdr gammel. Jeg har været på barsel med hende...
9. november 2024 | Sovevaner | 12 mdr.
Dreng 11 måneder vil ikke længere puttes af far del 2
Kære Helen Jeg skriver del 2 i titlen for at referere til mit tidligere...
24. oktober 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
9 måneder og sover ikke igennem om natten
Hej Helen. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vores dreng A. på 9 måneder ikke...
12. oktober 2024 | Udvikling | 10 mdr.
Hej Helen Vores datter på 10 måneder er begyndt at slå sit hoved ind i ting....
Viden om børn:
Steriltvandspapler
Steriltvandspapler bruges som smertestillende til fødende kvinder. Det er små indsprøjtninger af helt rent vand, som man lægger ind under huden i lænden.
Det svier, når de lægges ind og der lægges i alt 4 små steriltvandspapler ind. Når de først er lagt, oplever de fleste at de har god smertelindring. Virkningen kommer af, at stikkene afleder smerteimpulser, som netop er høje i lænden, når man har veer.
PKU
Phenylketonuri, PKU, er en stofskiftedefekt og det kaldes også nogle gange for "Føllings syge" efter den læge, som opdagede sygdommen i 1934.
I Danmark er det jordemoderen, der efter fødslen, undersøger om barnet har PKU. Dette gøres ved at tage en blodprøve, en hælprøve på alle nyfødte. Prøven skal tages når barnet er mellem 48-72 timer gammel. Får man et positivt resultat på prøven, skal barnet have behandling før det er 2 uger gammelt og indenfor 24 timer efter det positive...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.