Brev:
Alle de svære beslutninger
Hej Helen
Tak for dit sidste svar ang. vores datters svære vuggestue start. Jeg skriver allerede igen, da jeg har brug for dit råd.
Det er ikke muligt jeg kan blive, da pædagoerne mener hun skal lære at undvære mig. Men vi har prøvet at far så aflevere istedet, det var der ikke den store forandring ved. Men det vidst ved at blive lidt bedre. Hun græder så snart hun se vuggestuen, men de siger at det begyndt at blive nemmere at trøste hende og hun vil også gerne ned og sidde og spise frugt og madpakke nu. Hun vil dog stadig gerne være oppe hos en pædagog eller meget tæt på en.
Jeg har pt. intet job, så henter hende kl 11.30 så hun stadig har korte dage og så vil de prøve at begynde at putte hende derover om nogle uger.
Mit spørgsmål er ...
... om du syntes vi skal give det en chance, for hun er jo blevet lidt bedre, selv om hun stadig græder, så det ikke hele tiden mere eller om hun skulle være tryg og rolig nu efter 3-4 uger.
Spurgte dem derovre og de sagde hun nok skulle vænne sig til det.
Mit andet spørgsmål er om det ville være dumt at rejse om ca 14 dage i en uge. Jeg tænker mest på hende, om hun lige er blevet tryg og vant til vuggestuen og så skal hun være en uge sammen med mor og far og så tilbage.
Skal vi så starte helt forfra med indkøring og en utrøstelig datter eller kan hun kende det og ved at her skal jeg være og lege til mor kommer igen.
Pædagoerne siger vi bare skal gøre det, men vi vil ikke rejse, hvis det går ud over hende på en dårlig måde.
Tak for hjælpen
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. november 2024 | Udstyr | 14 mdr.
Jakke og flyverdragt i autostol?
Kære Helen Jeg har bare lige et kort spørgsmål, som jeg håber, at du kan...
18. oktober 2024 | Sygdom | 14 mdr.
Skoldkopper eller hånd- fod og mundsyge?
Kære Helen Vores datter på 14 måneder har fået enten skoldkopper eller hånd-...
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
Viden om børn:
Epiduralblokade ved fødsel
En epiduralblokade bruges til fødende kvinder, når man ønsker at smertelindre dem fuldstændig under f.eks. udvidelsesfasen, hvorefter man så kan trappe bedøvelsen ned, og den fødende kan presse sit barn ud. Det kaldes også en rygmarvsbedøvelse.
Man har på danske fødesteder idag mulighed for at få en "walking epidual", hvor den fødende har mulighed for at bevæge sig lidt mere. Den tager toppen af smerterne, men er ikke så kraftigt bedøvende, som en egentlig epiduralblokade er.
Boel-prøve
Boel-prøven blev indført i Danmark tilbage i 1970´erne og var en fast del af sundhedsplejerskernes arbejde. Sådan er det ikke mere, - nogle kommuner laver stadig boel-prøver på børnene, andre kommuner har anskaffet dette. Denne ændring kom samtidig med at man begyndte at hørescreene alle børn ved fødslen.
Boel-prøven er en screeningsmetode, hvor man ser på hele barnet. Man ser på barnets evne til at have kontakt, til at styre sin motorik, til at vælge fokus og man observerer...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.