Brev:
I seng om aftenen og sove i egen seng...
Kære Helen,
Så har jeg brug for et godt råd igen :-)
Thea er nu ved at være 5½ mdr. Det går rigtig godt med hende. Sidst jeg skrev til dig, ville hun ikke rigtig sove om dagen, men det går meget bedre nu, jeg har fundet ud af, at hun IKKE vil sove i barnevognen, men derimor gerne indenfor i soveværelset, så det får hun lov til... :-)
Det der er problemet nu, er imidlertid at få hende i seng om aftenen. Pt er hun oppe som regel til kl. 22, men er sådan små vrøvlet aftenen igennem, så tror hun er træt.
Hendes rytme ser ca sådan ud
6.30 vågner
8-9 ell 9.30 formiddagsglur
12-14 middagslur
16-17 eftermiddagslur
19.30-20 powernab ved brystet (jeg kan ikke holdehende vågen en hel aften uden)
22 i seng
Det er denne powernab der ca kl 19.30 jeg har forsøgt at udnytte, og simpelthen gå med hende i seng der, og blive der indtil hun sover tungt.... ...
... problemet er så imidlertid, at ca kl 22 vånger hun igen, og er frisk som en fisk, så jeg må være oppe med hende til ca kl 24..... Har du nogen forslag ?
Hun sover stadigvæk i vores seng, og vi får alle søvn på denne måde, hun vågner en enkelt eller to gange om natten (jeg ved godt, at man normalt fraråder at have de små i sengen, men pga hun er for tidlig født, og den hårde start vi begge havde med hinanden, har vi begge haft brug for den kontakt)
Nu er hun imidlertid begyndt at vågne, ikke af sult tror jeg, men nærmere for at "hygge-sutte" lidt, så jeg ved ikke rigtig, om hun er blevet for bevidst om, at jeg ligger lige ved siden af, og så er det jo nemt at blive "lækker-sulten"... Hvordan skal vi gå frem mht at få hende i sin egen seng og sove, og hvor gammel tror du hun skal være, før hun er klar ?
Ser frem til at høre fra dig.
Mange hilsner fra Lene
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
5. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Hej Helen Tak for dine tidligere gode svar:) Vores dreng er nu 6 måneder...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
Viden om børn:
Gylp
Når barnet spiser, sluger det ofte lidt luft, eller kommer til at spise for meget eller for hurtigt. Det resulterer i, at barnet ofte gylper efter et måltid, og det er helt normalt. Ofte er det, når barnet bøvser, at der kommer lidt mælk med op.
Hvis dit barn får flaske, kan du forsøge med en anden type flaskesut. Hvis hullet er for stort, så løber mælken for hurtigt. Du kan også forsøge at ændre spisestillingen, så dit barn sidder mere lodret, når det får mad.
Barnløshed
De fleste par har en naturlig forventning om blive forældre på et tidspunkt. Men for nogle sker det dog ikke bare af sig selv.
Hvis man som par forsøger at blive gravide gennem et år, uden at de lykkes, så betragtes det som ufrivilligt barnløshed. Statistikken siger, at ca 80 % vil bliv gravide i løbet af et år.
Årsagerne til at man ikke bliver gravid kan være rigtig mange og det tager tid at finde frem til den rigtige behandling for det enkelte par. Derudover er...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.