Annonce

Annonce

Brev:

Humør


10. august 2011

Kategori:
Alder:
9 mdr.

Humør

Hej Helen

Denne gang skriver jeg til dig, da jeg er lidt for bekymret for lille mand. Først vil jeg lige sige at det er begyndt at gå rigtig godt herhjemme, vores dreng sover rigtig godt om natten på sit eget værelse, han skal måske have sutten en enkel gang. Han får ikke bryst længere, men mælk fra kop. Han er startet i dagpleje og er rigtig glad for det. Vi er kommet ind i en god rytme både hjemme og i dagplejen, han sover 2 timer om formiddagen og 2 timer om eftermiddagen. Han spiser også rigtig godt.

Men problemet er hans humør, synes han indimellem er meget pyllert og virker lidt små træt af det hele, han gider ikke rigtig lege så meget på sit legetæppe og virker som om han keder sig. Han kryber rundt på gulvet og jeg synes jeg gør alt for at aktivere ham med musik, dans, gå ture mm. Når han så skal skiftes og han ser puslebordet begynder han at skrige og græde og så snart jeg ligger ham ned vender han sig med det samme rundt på maven. Så bokser vi lidt rundt og så snart vi er færdig og jeg tager ham op stopper han.... ...


Annonce

... Jeg synes til tider det er så hårdt og ber ham nogen gange om at stoppe og bagefter får jeg det så skidt med mig selv og føler mig som en rigtig dårlig mor.... Tror ikke han forstår hvorfor mit toneleje pludslig ænder sig.

For det meste er han jo en glad og mild dreng. Han er opmærksom på alt og alt skal undersøges, han har god øjenkontakt og han smiler meget, men griner ikke rigtig, er det normalt? Han starter dagen med havregrød m. banan og mælk, om formiddagen får han enten en havregrynsbolle med smørost eller et stykke bondebrød samt et stykke grønt, til frokost får han rugbrød m. leverpostej, ost, æg samt lidt frugt og grønt, om eftermiddagen får han igen en bolle og lidt frugt og til aften får han ris, pasta eller kartofler med kød og grøntsager. Er det mon bare en periode han er inde i eller gør vi noget forkert.... Det skal lige siges at det tager ca 30 min på puslebordet om aften for der skal han smøres 2 gange pga børneeksem ved ikke om han synes det er træls.... Glæder mig til at høre fra dig...

Hilsen Annemette

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?

Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.

Mor kan ikke putte - 10 mdr.

Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...

Læs hele brevet og Helens svar


9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.

Mælk flere gange hver nat

Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.

Opvågninger om natten - 8.5 måned

Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...

Læs hele brevet og Helens svar


23. marts 2025 | Udvikling | 10 mdr.

Start i dagpleje - reaktion

Hej Helen Vores dreng, som nu er blevet 10 måneder, er startet i dagpleje....

Læs hele brevet og Helens svar


18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Uro ved måltider

Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Termin

Termin er betegnelsen for, hvornår man forventer at føde, når man er gravid.

Terminen fastsættes normalt til 40 uger efter man er blevet gravid. Termintidspunktet er således sluttidspunktet for graviditeten.

Man beregner normalt terminen efter første dag i den sidste menstruation.

Terminen bruges også til at vurdere, hvor langt du er henne i din graviditet. I løbet af graviditeten tæller man uger, således at man f.eks. siger at kvinder er 34+6 uger...

Læs mere i Babylex

Epiduralblokade ved fødsel

En epiduralblokade bruges til fødende kvinder, når man ønsker at smertelindre dem fuldstændig under f.eks. udvidelsesfasen, hvorefter man så kan trappe bedøvelsen ned, og den fødende kan presse sit barn ud. Det kaldes også en rygmarvsbedøvelse.

Man har på danske fødesteder idag mulighed for at få en "walking epidual", hvor den fødende har mulighed for at bevæge sig lidt mere. Den tager toppen af smerterne, men er ikke så kraftigt bedøvende, som en egentlig epiduralblokade er.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

TAK for din fantastiske brevkasse! Jeg har overhovedet ikke tal på, hvor mange gange jeg har hentet uvurderlig hjælp ved at læse dine svar på alle mulige problematikker om tør hud, sutteflaske, søvn, afføring, øjenbetændelse osv. osv.

1000, 1000 tak!

Du gør livet nemmere for nybagte forældre og deres afkom. 😊

De bedste hilsner fra
Lise, mor til dejlige Anna på snart 5 mdr.


Annonce