Brev:
Stå op tider
Kære Helen
Nu har jeg efterhånden læst så mange af dine breve, at jeg har behov for at blive medlem og selv få direkte råd - efter at snakke med min mand syntes han også det var en god ide.
Vi har Elliot på 16 mdr her den 15 juni 2011. God nem dreng der altid har sovet godt, sovet i eget værelse fra 2 mdr, fra 4 mdr sov han fra 20.00 til 05.00 og ellers er det gået den rette vej.
Men han har besluttet at dagen skal starte kl 6.15 hver dag. Jeg ved det er et luksus tidspunkt for nogen, men indtil for 1 mdr siden har han altid sovet til kl 7.00 - nogen dage bliver det også 5.30 og der er det for tidligt for mig syntes jeg, så der går vi ind og giver sutten, siger godnat, og han bliver sur, vi går ind igen og han bliver sur, efter 3 forsøg forstår han budskabet, men falder ikke i søvn, men er stille i 20 min.
Han sover fra kl 19.30 af og er nem at putte, læser to sider i eventyr bogen, siger godnat og han putter sig selv.
Jeg har prøvet :
- putte senere 20.00 - 20.30, stadig op 6.15
- spise senere ...
... aftensmad, stadig op 6.15
Vi tror på teknikken ind og giv sut og gå ud, indtil han selv havde lært at falde i søvn, det har virkelig hjulet for os og han har selv falder i søvn.
Nu har vi så prøvet at bruge denne teknik for, at få ham til at forstå at det først er morgen 6.30 (vi skal som familie ikke op før).... Men efter to morgner med kampe og en sur dreng, sover han stadig kun til 6.15...
Det tager på vores energi om morgen, jeg bliver trist, jeg og min man diskutere meget problemet om morgen, og får en sur start på dagen... Når han vågner omkring kl 6.00 står han med armene og siger HEJ og er glad og frisk.
Hjælp os med lidt råd - hvad gør vi, for vi må videre fra dette problem i familien...
Her igår var han sløj og sov først kl 24.00 og stod op kl 6.15... WHAT????
Har vores barn et indbygget ur? - kan vi rykke ved dette ur? - Er det ham eller os der bestemmer hvornår det er morgen?
Hjælp os til at få en lykkelig morgen med en glad dreng. Det er mit højeste ønske lige nu.
Mange hilsner Tanja
Annoncer
Sponsorerede artikler
Olívy - meget mere end bleskift
Olívy er et populært bleskifteprodukt blandt mange småbørnsfamilier, og siden 2015 har Olívy været med til at ændre danskernes puslevaner med produktet Olívy baby care – diaper change til forebyggelse af røde babynumser. Men faktisk er Olívy meget mere end bleskift. Det naturlige og skånsomme ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. november 2024 | Udstyr | 14 mdr.
Jakke og flyverdragt i autostol?
Kære Helen Jeg har bare lige et kort spørgsmål, som jeg håber, at du kan...
18. oktober 2024 | Sygdom | 14 mdr.
Skoldkopper eller hånd- fod og mundsyge?
Kære Helen Vores datter på 14 måneder har fået enten skoldkopper eller hånd-...
13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.
Skoldkopper, bedsteforældre og smitte
Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...
16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
Viden om børn:
Proprioceptive sans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Den proprioceptive sans kaldes også muskel-ledsansen, stillingssansen og den kinæstetiske/bevægelsessans. Denne sans er kroppens evne til at opfatte bevægelse, muskelkraft, kropsstilling, og det sker ved hjælp af...
Bleer
Det må anbefales at bruge engangsbleer, da dette er både nemt og rart for mor og barn. Bleerne bliver bedre og bedre kvalitet og det er muligt at købe svanemærkede bleer, så man både skåner barn og miljø. Det er normalt ikke mere miljøbelastende at bruge engangsbleer, end stofbleer der skal vaskes, koges og tumbles.
Dit barn skal i starten skiftes 6-10 gange i døgnet og barnet vil ofte bruge ble til det er 2 ½ - 3 år gammelt. Efter 3 års alderen bruger mange stadig ble om...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.