Brev:
Babysvømning - 4 mdr.
Hej.
Har et spørgsmål angående babysvømning.
Vores datter startede på babysvømning da hun var 3 mdr. Den første gang måtte vi gå op efter 10 min - den pågældende gang havde hun ikke sovet så længe inden, og ville heller ikke rigtig spise det hun plejede... så jeg tænkte at det muligvis kunne være derfor.
Den efterfølgende gang gik det lidt bedre, men en vandhund kan man dog ikke kalde hende.
Gangen efter gik rigtig godt - hun var med i alle 30 min og hyggede sig på den observerende måde. Jeg valgte at holde hende udenfor sanglegene, da jeg vurderede at hun havde nok at gøre med at finde ud af hvor hun var, og bare observere. Hun klarede faktisk 4 dyk uden problemer.
De efterfølgende to gange har hun så kun villet være ...
... i vandet i 20 min, og er så blevet ulykkelig. Jeg prøver at aflede i starten når hun bliver lidt pyller... men går egentlig rimelig hurtig op derefter, da jeg tolker det som om hun har fået nok for i dag.
Mit spørgsmål er så - er jeg som mor for pylret, når jeg tager hende op efter 20 min, da jeg vurderer at hun har fået nok??
Burde jeg forsøge at aflede noget længere tid. Har fået nogle kommentarer på at hvis jeg pylrer for meget om hende bliver hun også pylret i vandet. Men synes jo det handler om at læse hendes signaler..
Men måske tager jeg fejl!!
Skal lige siges at hjemme i badekarret er hun helt vild. Hun basker med arme og ben og de store smil er fremme. Hun smiler også i starten af babysvømningen.
Hilsen vandhunden
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Sovevaner | 3 mdr.
Kære Helen Jeg har nu forsøgt at bruge nogle af dine råd ift min datter på...
12. marts 2025 | Sovevaner | 5 mdr.
Kære Helen Min søn er 5 måneder, og han er de sidste 1.5-2 måneder begyndt...
6. marts 2025 | Transport og ferie | 3 mdr.
Kære Helen. Min mand og jeg venter vores første barn og vi er så heldige, at...
7. februar 2025 | Kost og ernæring | 5 mdr.
Hej Helen Min dreng bliver 6 måneder den 18 februar, og har fået skemad i...
4. februar 2025 | Sovevaner | 5 mdr.
Hej Helen Vi har en glad lille pige, som blev 5 måneder for en uge siden....
Viden om børn:
Portionsstørrelse børn
Det er meget forskelligt, hvor meget det enkelte barn spiser. Nogle børn spiser meget, og andre børn spiser mindre. Der er også forskel på børns appetit, som kan svinge alt efter tidspunktet på dagen.
Børn skal have lov til at regulere deres behov for mad. Det lille barn skal have lov til at die ved brystet, når det viser behov, og børn der får flaske, skal på samme måde have lov til at selvregulere. Barnet må ikke presses til at tømme hele flasken - og omvendt - hvis barnet...
Tilstoppet tårekanal
Mange nyfødte børn har en tilstoppet tårekanal. Barnet ser ud som om, at det har søvnklatter i øjenkrogen hele tiden, eller at øjnene konstant virker fugtige.
Tårekanalen er en tynd kanal, som løber fra den inderste øjenkrog til næsen. Det er bl.a. den, der får os til at snøfte, når vi græder.
Tårer er 'øjnenes sprinkleranlæg'. Tårerne løber i en konstant strøm fra øverste, yderste øjenkrog ned og renser øjnene. Øjenvipperne er en slags 'vinduesviskere', og...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.