Annonce

Annonce

Brev:

En knop ved klitoris


24. juli 2004

Kategori:
Alder:
18 år

En knop ved klitoris

Min kæreste fik for et år siden nogle mærkelige knopper der startede på maven men bredte sig ned omkring og på penis. Han kom til hudlægen som skar dem væk og forklarede at det var virus knopper.

Jeg har søgt i bøger og jeg har søgt på nettet, men kan ikke rigtig finde noget der passer......jeg stoler jo på min kæreste, men... Virusknopper ?

Problemet er nu at jeg selv har fået noget der ligner, lige ved siden af klitoris. Den klør ikke, den er der bare!

Min kærestes læge sagde ...


Annonce

... dengang at det kunne smitte så vi bruger kondom nu.

Jeg ved godt at jeg skal søge læge, men jeg har simpelthen ikke kunne komme igennem til egen læge endnu.....jeg har haft den i 3 uger.

Jeg er desuden ret nervøs ved at skulle skæres i der nede og endnu mere for at de vil give mig en sprøjte for at bedøve. Jeg lider at kanyle fobi.

Men er der noget der hedder virus knopper og har du et godt råd til mig?

Er det mig der er naiv? Er det i virkeligheden en kønssygdom han har givet mig?

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste

Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...

Læs mere her



Annonce

Viden om børn:

Nysgerrighed børn

At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer, og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent. Små børn er født som små forskere, der er rigtig gode til at undre sig over ting de møder og være nysgerrige på den verden, der omgiver dem.

Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og...

Læs mere i Babylex

Navlestreng

Navlestrengen forbinder dit barn og dig til hinanden, så længe barnet ligger inde i livmoderen. Navlestrengen går fra babys navle til moderkagen, og det via navlestrengen at dit barn får alt det, som barnet har brug for, når det skal vokse og udvikle sig i livmoderen.

Lige efter fødslen vil navlestrengen stadig forbinde dig og dit barn, og navlestrengen fungerer fortsat lidt. Man kan se, at den pulserer, så barnet får den sidste ilt fra moderkagen.

Når moderkagen...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for hjælpen - det virker!!

Jeg vil takke dig for din støtte i vores søvnprojektet. Det virker så godt, at vi indimellem synes det er for godt/let til at være sandt. I går havde jeg veninder på besøg og alligevel var det så let som ingenting. Det er en lettelse og putningen er blevet en fornøjelse for alle parter.

Det var lange 5 uger for at få det til at fungere, men det hele værd!

Tusinde tak for din støtte.

Fra to nu langt mindre trætte forældre


Annonce