Annonce

Annonce

Brev:

Putteproblemer efter nytår


5. januar 2011

Kategori:
Alder:
2 år, 2 mdr.

Putteproblemer efter nytår

Hej Helen.

Vores dreng på nu lidt over to år, har altid været let at putte og egentlig haft et godt sove hjerte. Vi har lagt meget arbejde i at komme dertil, og har lige fra starten været konsekvente mht. til putte-tider og at sove i egen seng.

Han har aldrig måttet græde sig i søvn - det har jeg aldrig kunnet bære, så har vi hellere villet rende frem og tilbage og give ham sutten og trøste. Det har dog været sjældent, at det har været nødvendigt.

Men nu har vi så haft nytårsaften, og jeg skal da lige love for at han blev bange for al den nytårs-krudt. Så bange at han efterfølgende har været noget nær umulig at putte i sin egen seng.

Nytårsaften lagde jeg mig med ham ved klokken 9 i vores soveværelse, efter utallige forsøg på at putte ham i sin egen seng. Han sov ret hurtigt, det var tydeligt at han var meget tryg bare man er i nærheden.

De næste 2 aftener efter nytår, måtte vi også putte os med ham i vores seng, og bære ham op efter et par timer, da han sov tungt. De sidste to aftenener har vi trods alt kunnet holde ham i hans egen seng, men det har krævet mange løbeture ...


Annonce

... for forældrene, og tudeture for den lille.

Der er ingen tvivl om at han er bange når han ligger i sin seng - han trækker dynen helt op over ørerne og kampsveder.
Jeg har så ondt af ham - men jeg ved også godt, at jo større et nummer vi gør ud af det, jo sværere bliver det fremover.
Det føles som om at 2 års konsekvent arbejde er spildt på grund af én aften. :-(

Noget andet jeg synes er underligt og en smule skræmmende, er at han ligger i sengen imens han er ked af det, og peger ud i luften, ind i et hjørne af værelset hvor væggen bare er hvid og der ikke er andet, og siger: Gyh eller Gyn. Meget stædig og skræmt. Som om han prøver at fortælle os noget, som vi absolut ikke kan forstå noget af.
Har du nogen ide om hvad dette kan betyde??

Vi vil rigtig gerne have nogle ideer til hvordan vi hurtigst muligt kommer tilbage i den gamle rytme, hvor han lægger sig til at sove og er tryg.

Og hvor han får den søvn han skal have - i disse dage falder han jo først i søvn en times tid senere end han plejer, og han er helt ødelagt.

Hjælp!!

Hilsner fra Anja og Kenneth - Oskars mor og far.

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste

Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

6. november 2024 | Kost og ernæring | 2 år, 2 mdr.

Te til børn

Kære Helen Jeg læste netop dit nyhedsbrev om de forskellige virusinfektioner...

Læs hele brevet og Helens svar


26. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Sure morgener - 2 år, 6 mdr.

Kære Helen. Tak for din brevkasse, som jeg nu endnu engang har brug for....

Læs hele brevet og Helens svar


17. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Flytning - 2.5 år

Hej Helen Vi har solgt vores hus og skal flytte om cirka halvanden måned....

Læs hele brevet og Helens svar


16. september 2024 | Opdragelse | 23 mdr.

Afvisende overfor mor

Hej Helen. Vi har en søn på snart 2 år, som i perioder vælger den ene af os...

Læs hele brevet og Helens svar


31. august 2024 | Diverse | 2 år, 6 mdr.

Uro i kroppen - 2 år, 6 mdr.

Hej Helen. Har lige brug for at hører dine tanker, omkring min bekymring til...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Arp

Arp er betegnelsen for nogle gulbrune skæl, som mange børn får i hovedbunden, på panden eller i øjenbrynene. Det er døde hudceller som bliver afstødt. Det smitter ikke og det har intet med hygiejne at gøre.

Arp i hovedbunden kan fjernes ved hjælp af en lusekam. Du kan med fordel massere lidt uparfumeret babyolie ind i barnets hovedbund. En let massage stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket er godt både for forebyggelse og helbredelse af arp.

Evt. arp...

Læs mere i Babylex

Fostervandsprøve

En fostervandsprøve er en prøve af fostervandet. Denne prøve kaldes også for amniocentese. Når man tager en fostervandsprøve, så er det primært for at undersøge fostervandet for celler, der med ret stor sikkerhed kan fortælle, om fosteret har en kromosomfejl eller kendte arvelige sygdomme.

Fostervandsprøve tages først omkring 16. graviditets uge, da der først på dette tidspunkt er fostervand nok til, at fosteret kan tåle, at man tager de 15-20 ml fostervand ud, som skal bruges...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annonce