Svar: Flaske og MME skift
Kære analyserende tvillingemor :)
Nan produceres af Nestle, Allomin produceres af Semper. Der kan godt være lidt forskel i indholdstofferne og i smagen alt efter, hvilket produkt man vælger - men som udgangspunkt er produkterne lige gode. Hvad man vælger bør afhænge af, hvad der fungerer bedst for barnet, hvad barnet har lyst til at spise og trives med.
Der er meget høje krav til modermælkserstatninger og fremstilling af dette i Danmark og derfor har vi ikke dårlige erstatninger her i landet. Modermælkserstatning er den bedste ernæring for barnet, når og hvis modermælk ikke er muligt/tilstrækkeligt.
Der findes erstatninger som anbefales specifikt til børn med tendens til træg mave. Det kan være NAN HA eller det kan være syrnet allomin eller syrnet modermælkserstatning fra Beauvais. De kan hjælpe på barnets fordøjelse og modvirke hård mave hos nogle børn - der er ikke ...
... garanti :)
Luft i maven forbindes normalt med flaskesutten og måske kan det hjælpe dig at skifte til en anden sut. Der findes flaskesutter som i følge producenten forebygger kolik. Flaskesutterne er designet så der kan passere luft ind og ud af flaskesutten, så al luft ikke havner i barnets mave sammen med mælken. Avent og Pigeon laver blandt andet dette.
Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Hvis du vælger at forsøge dig med forskellige typer erstatning, så vil det være en god idé at skifte over stille og roligt. Det kan her anbefales at skifte en flaske af gangen. Det betyder at hvis du lige nu giver 8 flasker dagligt, så kan du lade de 7 flasker være vanlig erstatning og 1 flaske ny erstatning, i morgen kan du så give 6 flasker vanlig erstatning og 2 flasker ny erstatning osv. så du stille og roligt kommer over på det som virker for jer.
Håber du kan bruge dette videre, fortsat held og lykke og rigtig god weekend! :)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Olívy - meget mere end bleskift
Olívy er et populært bleskifteprodukt blandt mange småbørnsfamilier, og siden 2015 har Olívy været med til at ændre danskernes puslevaner med produktet Olívy baby care – diaper change til forebyggelse af røde babynumser. Men faktisk er Olívy meget mere end bleskift. Det naturlige og skånsomme ...
Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om kost og ernÆring:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
8. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen. Jeg vil gerne høre, om du har nogle idéer til, hvordan jeg kan...
6. november 2024 | Kost og ernæring | 2 år, 2 mdr.
Kære Helen Jeg læste netop dit nyhedsbrev om de forskellige virusinfektioner...
Viden om børn:
Suttekæde
En suttekæde er en kæde, som holder sutten ved barnet. Den fungerer ved at den sidder både på sutten og sættes fast i barnets tøj. Det kan være meget praktisk for forældrene, men kæden skal opfylde visse krav, for ikke at være farlig for barnet.
Sikkerhedsstyrelsen tester jævnligt suttekæder og det er desværre ikke alle suttekæder, der lever op til sikkerheden.
Det anbefales at:
- En kæde må ikke være mere end 22 cm lang, da barnet så kan få den...
Klumpfod
Når børn fødes med en fod, der er bøjet indad, hvor fodsålen peger bagud og fodryggen fremad, så kalder man det klumpfod. Der er ca. 1 ud af 1000 børn der fødes med klumpfod og ca. halvdelen af disse har misdannelsen på begge fødder.
Man ved ikke hvorfor nogle børn fødes med klumpfod, men der er en vis arvelig tilbøjelighed. Man siger at risikoen for at føde et barn med klumpfod øges med en faktor 30, hvis en søster eller bror har lidelsen.
Drenge fødes hyppigere...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...
Kære Helen
Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.
Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)
Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.
Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!
Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!
Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder