Brev:
Vil ikke i seng - 2 år, 2 mdr.
Hej Helen.
Vores søn på 26 måneder har altid været nem at putte. Når vi har sagt godnat, har han lagt og bladret i en bog eller snakket lidt med sig selv. Men de sidste tre måneder har det godt nok taget en voldsom drejning.
Det kan tage op til 1½ time med skrig og skrål. Han starter med at stritte imod når han bliver løftet ned i tremmesengen. Tårerne står ud af øjnene på ham og han rækker armene op mod os og skriger at han vil ned og det gør han længe. Et par gange har han fået foden over kanten på tremmesengen og prøver at komme op. Han er rigtig ked af det og det er hårdt at se på. Vi går ikke fra ham men prøver alt for at berolige ham. Nuser og krammer ham, synger og læser for ham og snakker med ham om dagen der er gået. Men der kan gå rigtig lang tid inden han falder så meget til ro at han lytter til os.
Vi har prøvet at ændre ...
... hans sengetider, men selv om han bliver puttet senere er det næsten altid det samme. Før blev han puttet mellem kl. 19.30-20.00, nu bliver han puttet mellem 20.30.21.00. synes ikke vi kan putte ham senere, da han skal op ved en sekstiden om morgenen.
Vi lader lyset være tændt på hans værelse hvis det er mørket han er bange for. En aften prøvede jeg at fjerne sengeranden for tænkte at han måske følte sig indespæret, men han blev tosset og ville have den i igen. Vi overvejer om vi skal skifte tremmesengen ud med en juniorseng, men tænker bare at han vil blive ved med at kravle ud af den eftersom det virker som om han ikke vil i seng.
Vi er ved at være godt brugte og ved virkelig ikke hvad vi skal gøre. Vi venter tvillinger om 3 måneder og håber at vi kan få løst sengeproblemet inden. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kærlig hilsen
os
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
6. november 2024 | Kost og ernæring | 2 år, 2 mdr.
Kære Helen Jeg læste netop dit nyhedsbrev om de forskellige virusinfektioner...
26. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.
Kære Helen. Tak for din brevkasse, som jeg nu endnu engang har brug for....
17. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.
Hej Helen Vi har solgt vores hus og skal flytte om cirka halvanden måned....
16. september 2024 | Opdragelse | 23 mdr.
Hej Helen. Vi har en søn på snart 2 år, som i perioder vælger den ene af os...
31. august 2024 | Diverse | 2 år, 6 mdr.
Hej Helen. Har lige brug for at hører dine tanker, omkring min bekymring til...
Viden om børn:
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Trøske
Trøske er en form for svamp, der ses som en hvidlig belægning i barnets mund. Det er ufarligt, men meget ubehageligt for barnet, og det bør derfor behandles.
Trøske er meget almindeligt de første måneder efter fødslen, og det kan være svært at vurdere, hvorvidt der 'bare' er tale om mælkebelægninger i munden, eller om det er svamp. Sidder belægningerne kun på tungen, og kan de forholdsvis nemt fjernes med en finger eller en lille skumklud, så er der sandsynligvis tale om...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...