Brev:
Forkølelse og søvn
Hej igen
Der er nu gået nogle dage siden jeg sendte mit første spørgsmål ang. dag og nat, som var byttet om.
I mellemtiden er der bare lige dukket et spørgsmål mere op, som er lidt i tråd med det første - måske!
Det er ikke sådan at min pige decideret er vågen om natten. Hun er nu blevet forkølet og hendes søvn skifter mønster om natten. Det bliver nok lidt svært at beskrive, men det er som om at hun ikke falder i dyb søvn - hun ligger ret uroligt - armene kører lidt rundt, sutten bliver tabt og hun grynter. Det virker ikke som om at hun har ondt i maven, men hvis det skulle være noget med den del af kroppen, så er det nærmere nok bare noget ubehag.
Et andet bud er at hendes forkølelse forstyrrer hendes vejrtrækning.
Jeg forsøger selvfølgelig at ligge hende til for at se om hun er sulten, men det er ikke det der er problemet. Hun spiser om natten men finder ikke ro herefter. Ud på de tidlige ...
... morgentimer er det så som om at der falder mere ro over hende og om dagen sover hun i hvert fald anderledes - hun har nemmere ved at finde ro.
Jeg kan ikke umiddelbart gennemskue hvad der sker om natten. Har du nogle ideer?
Det skal siges, at hun i løbet af dagen sover 2-3 timer af gangen, men kan også vågne hurtigere. Det er ikke noget der bekymrer mig, måske undrer det mig bare. Kan læse, at andre kan sove meget længere. Det skal dog siges, at vi tit kan få hende til at sove videre ved at give hende en sut eller tage hende op have hende i vores arme. Det gør vi gerne. Jeg tænker igen, at hendes forkølelse kan have en indflydelse på at hun ikke sover længere tid?
Nu ved man heldigvis, fordi man har prøvet det før, at alt bare er en fase, og at tiden arbejder for en med de problemstillinger der nu måtte være.
Glæder mig til at læse dit svar.
Kh.
Charlotte.
Ps. Kan man give noget mod forkølelsen?
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
28. januar 2025 | Diverse | 0 mdr.
Kære Helen Så kom lillesøster til verden, og det er gået rigtig godt....
7. november 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen. Jeg har termin om 14 dage og tror, at jeg efterhånden er så...
3. oktober 2024 | Transport og ferie | 0 mdr.
Kære Helen Vi er for 3 uger siden blevet forældre til en lille dreng, og vi...
30. september 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen Graviditeten skrider fremad og vi er efterhånden ved at have styr...
22. maj 2024 | Graviditet | 0 mdr.
Kommer jeg til at elske mit barn
Kære Helen. Kommer alle mødre til at elske deres børn og blive glade for...
Viden om børn:
Brystpumpe
En brystpumpe er en pumpe, som kan stimulere til mælkedannelse og som kan malke mælk ud af kvindens bryst.
Der findes både manuelle og elektriske brystpumper og hvilken type pumpe du bør vælge, afhænger helt af dit behov for udmalkning.
Den manuelle brystpumpe vil ofte være god, hvis man som kvinde ammer og kun en gang imellem - f.eks. i forbindelse med en enkelt tur i byen - har brug for at malke overskydende mælk ud. Det er altså en pumpe der fint kan bruges,...
Amning og medicin
Når du spiser og drikker, så går det du indtager via din blodbane over i mælken og vil således blive overført til dit barn. Derfor er det meget vigtigt at du taler med din læge, hvis du har behov for at tage medicin, når du ammer dit barn.
Der kan være mange grunde til at man får medicin, når man ammer. Der kan være behov for smertestillende, der kan være behov for antidepressiv medicin, antibiotika og mange andre ting og der findes næsten altid præparater, som kan tages selvom...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.