Brev:
Hvad kan vi gøre for at få vores datter til at sove?
Kære Helen
Det kører rundt i hovedet på mig... hvad kan vi gøre for at få vores datter til at sove??
Jeg har skrevet til dig før, men ikke beskrevet vores datter fra den fantastiske dag hun kom til verdenen.
Hun blev født med et brækket kraveben, da hun blev hjulpet ud med et par kyndige hænder af jordemoderen. Vi havde en fin fødsel, men det var bare lige til sidst, vi skulle have lidt hjælp. Fik kolik da hun var ca. en måned - det varede ca. i 2 måneder.
Men hun har altid været gladest hos mig, ville ikke ligge meget alene.. ville ikke sidde alene, da hun blev større. Faktisk ville hun bare være hos mig eller sin far.
Nu kravler hun rundt, har glimt i øjnene, griner og farer rundt efter sin storesøster.. men hun skal vide hvor jeg er.
Det jeg egentligt vil frem til er, har min datter bare brug for mere tryghed end normalt.. er det derfor hun ikke kan sige farvel til dagen, til mig, om natten?
Jeg er ikke i tvivl om at jeg har holdt min datter meget tæt til mig. Synes det var så synd for hende at hun brækkede kravebenet, synes det var så synd for hende hun skulle græde og være utryg et par timer hver aften i 2 måneder. Bagefter har jeg nok holdt hende meget tæt.. for hun skulle i hverfald ikke føle sig alene og utryg.
Hun har sovet inde ...
... hos os, men der sov hun rigtig dårligt. Vågnede hver anden time. Nu har hun fået sit eget værelse.. men det er ikke blevet bedre. Hun står op i sengen, venter på vi kommer ind til hende. Vi ligger hende ned og siger godnat nu skal du sove. Nogle gange får hun sutten, andre gange ikke.
Jeg er meget løsnings søgende... har jo læst din bog. Men kan simpelthen ikke se hvordan vi kan hjælpe hende/os. Jeg ammer hende inden hun skal sove. Ca ved 24.00 tiden og nogle gange om morgenen ved 5 tiden.
Jeg tænker nogle gangen at hun står og venter på at hun skal have bryst?? Det er også som om hun også vågner for meget når hun får bryst!!
Hun vågner rigtig mange gange inden vi går i seng, og hun er vågen for hun står op!! Om natten efter kl 24, kan det være kl 1.30, 3, 4.30 (ammer hende), hvis den er over 5 vågner hun med garanti op og kan ikke sove videre.
Sikke et langt brev.. når søvnen mangler, så glipper overblikket til at finde løsningerne. Så måske kan du se løsningen.
Måske bør du vide at hun ikke er så tryg ved andre, ikke engang familien. Vil bare selv søge dem hun er interesseret i, men vil i sit eget tempo. Vil ikke op, vil gerne smile og tale.. tages hun op af andre, græder hun!!
Hun sover fint om dagen, er glad og aktiv!!
Venlig hilsen
Anja
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Kære Helen Min datter, der nu er 7 måneder, vil pludselig ikke spise skemad....
19. november 2024 | Sovevaner | 7 mdr.
Hej Helen Jeg kan se, at du lige har svaret på et lignende spørgsmål, men...
18. november 2024 | Sovevaner | 9 mdr.
Putning og for meget natamning
Kære Helen Vi kunne godt bruge noget rådgivning til ændring/forbedring af...
17. november 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Mandler, hasselnødder mm. før 1 år?
Kære Helen Jeg har bare et kort spørgsmål i dag! Jeg har en dreng på 7...
16. november 2024 | Sovevaner | 8 mdr.
Afbrudt nattesøvn, er det ørerne eller?
Kære Helen Min datter er nu 8 måneder gammel. Tak for dine tidligere...
Viden om børn:
Zoneterapi
Zoneterapi er en alternativ form for behandling, som bruges i flere situationer.
Nogle oplever, at det virker smertelindrende under fødslen, og andre synes, det hjælper, når deres barn græder meget på grund af mavekneb eller lignende.
Zoneterapeuter findes mange steder. Hvis man ønsker at få zoneterapi under sin fødsel, kan man spørge på fødestedet, om en jordemoder kan tilbyde dette. Hvis man ønsker at bruge zoneterapi til sit barn, så skal man selv finde en...
Reagensglasbefrugtning, IVF og ICSI
Reagensglasbefrugtning er en fertilitetsbehandling, som bruges hvis insemination ikke er lykkes 3 gange, hvis manden har stærkt nedsat sædkvalitet eller hvis kvinden har ødelagte æggeledere.
Det er en behandling for selve undfangelsen sker uden for kroppen - i et reagensglas.
- Man stimulerer kvindens æggestokke med en kraftig hormonbehandling, der modner op til 10-12 æg på en gang. Disse tages ud, et indgreb der foregår under under lokalbedøvelse.
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.