Brev:
Suttestop og kravler op ad tremmesengen
Hej Helen.
Vi kunne godt bruge et par gode råd ang stop med sut.
C er u-trolig glad for sin sut & nusse klud, men vi har hold fast i at den kun bruges når man skal sove (eller er syg). Men vi syntes at tiden er ved at nærme sig sin ende, men det tror jeg nu ikke vi alle er enige om.
Hvordan griber vi suttestoppet an? Han virker ikke helt klar, men jeg synes at have bemærket et lille påbegyndene sutte bid, så selv om at have læst at det nok skal rette sig ud igen i hans alder, er det jo ikke det man ønsker. Vil ikke presse ham for hård, da det nemt kan vældte hans hverdag. Men bliver børn klar af sig selv?
En anden ting er at han har lært at kravle op ad træmmesengen, som ikke er noget problem, da han kun gør det nogle morgener eller i weekenden. Men en dag da bedste forældrene var på besøg ville han stolt ...
... vise hvad han have lært sig selv men han kom galt afsted. For at forbygge en lignende situation overvejer vi at allerrede nu at anskraffe os en alm seng med senge hest til ham? Men spørgsmåler er om det er for tidligt?
Tremmesengen er et fristed for ham som han ikke kun bruger til at sove i men også til at beabejde ting han har oplevet i dagplejen, eller hvis han ikke for sin vilje, så går han selv i seng for tænke og kommer så når han er færdig, noget han selv har lært. Han sover også meget uroligt, roder rundt, griner, græder endda, skælder, sidder op mange gange i løbet af natten, alt bliver gennem levet / bearbejdet en gang til, som jo er fint.
Ellers er han en glad dreng i en rivende udvikling. Som udvikler passende til sin alder.
Vi glæder os meget til at høre din mening.
På forhånd tak
Med venlig hilsen os
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Sovevaner | 2 år, 7 mdr.
Kære Helen. Vi søger råd til at få putning til at fungere. Vi har pga....
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
Viden om børn:
Fødsel
En graviditet varer normalt 40 uger, men naturen er ikke altid sådan, og nogle gange går fødslen igang før, andre gange senere. Føder du mellem uge 37+0 og 41+6 siger man, at du har født til tiden.
Mange kvinder oplever plukveer i graviditeten. Det er sammentræninger af musklerne i livmoderen, og det er måden, at livmoderen forbereder sig til fødslen på. I starten er disse sammetræninger uregelmæssige, men i takt med at fødslen nærmer sig, bliver sammentrækningerne mere...
Pudendusblokade ved fødsel
Pudendusblokade er en bedøvelse af skeden og mellemkødet, som kan gives til kvinder, der er i fødsel.
Blokaden lægges oppe i skeden i slutningen af presseperioden, og den modvirker den voldsomme udspilingsfornemmelse, man føler, lige før barnet bliver født. Desuden virker blokaden bedøvende på mellemkødet, hvis man skal syes lige efter fødslen.
Pudendusblokaden er for de fleste lidt ubehagelig at få lagt, og den kan dæmpe presseveerne, så man som kvinde ikke kan...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.