Svar: Barn eller ej
Kære måske far
Nu hvor jeg svarer dig på dit brev, er der jo gået lidt længere tid og du har måske sundet dig over det første chock.
Jeg kan sagtens forstå din bekymring, for det er en stor omvæltning at få et barn og det kræver et stort psykisk overskud fra begge forældre. Samtidig er det også enormt vigtigt at man ikke får et barn, fordi man tror at det vil bringe jer tættere på hinanden og dermed kan løse jeres problemer. Det kan et lille barn ikke.
Din reaktion og dine følelser er helt ...
... normale. Selv når man planlægger at få et barn kan man blive totalt overrumplet, når graviditetstesten pludselig viser positiv.
Hvorvidt den rigtige beslutning vil være at beholde barnet eller få en abort, har jeg meget svært ved at vurdere, da jeg jo ikke kender jer.

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Man kan godt bede om at få en samtale med lægen og så derudfra tage en beslutning og det synes jeg at I skulle gøre.
Jeg håber at I finder ud af det og ønsker jer alt muligt held og lykke fremover, hvad jeres beslutning end ender ud med.
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Viden om børn:
Dåb
Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret eller til præsten ved den kirke, hvor I gerne vil have jeres barn døbt. I aftaler så i fælleskab et tidspunkt for dåben, og I mødes også og taler om dåbsritualet, og hvordan det hele foregår.
I de fleste kirker foregår barnedåben som en del af søndagsgudstjenesten, men i nogle kirker arrangeres særlige dåbsgudstjenester f.eks. om lørdagen.
Før dåben skal I vælge mindst 2 og...
Hoppegynge
Små børn skal have mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i dagligdagen. Men, en hoppegynge anbefales ikke.
En hoppegynge belaster barnets ryg og ben, og barnet får ikke en bedre balance af at sidde i en hoppegynge. Når barnet sidder i en hoppegynge, er det en passiv bevægelse, og selve hoppet kan give barnet mange stød op i ryggen.
De fleste børn begynder omkring 6 måneders alderen at lave hoppebevægelser, og de vil ofte gerne hoppe på forældrenes skød....
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.