Brev:
Utålmodig ved aftenamning
Kære Helen
Vil li starte med at sige at jeg synes din brevkasse er et rigtig godt sted at gå hen når man er i tvivl om noget, jeg kan bruge meget lang tid herinde på at læse de forskellige læserbreve og svar :)
Men nu til sagen. Min lille datter på knap 3 måneder bliver ammet fuldt ud hver dag, det er gået rigtig godt med amningen da jeg har masser af mælk, hun er et rigtig lille brystbarn og tager fint på i vægt.
Her på det sidste er hun dog begyndt at blive meget utålmodig når jeg ammer hende om aftenen. efter at have suttet i omkring 10 min (måske endda mindre) bliver hun urolig slipper brystet tager fat igen, slipper, tager fat, slipper og begynder at virke irriteret, vrider sig og klynker. Jeg ved at det er ...
... vigtigt at hun får den fede mælk med, så jeg plejer at tage hende opp på skulderen og så få hende til at bøvse lidt og så lægge hende til igen ved samme bryst, men igen efter nogle få minutter begynder hun igen, slipper tager hænderne i munden og smasker løs på dem. Hvis jeg selv klemmer på brystet kommer der masser af mælk ud.
Jeg er begyndt at have en følelse af at jeg ikke har nær så meget mælk mere om aftenen, jeg ved godt at det har man normalt ikke om aftenen, men jeg synes det er blevet værre.
Jeg kan ikke finde ud af om det er fordi hun ikke er sulten mere eller fordi hun simpelhen er for utålmodig til at få suttet den fede mælk ud.
Jeg ammer hende med højest 2 timers mellemrum om aftenen
Med venlig hilsen
mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Sovevaner | 3 mdr.
Kære Helen Jeg har nu forsøgt at bruge nogle af dine råd ift min datter på...
4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...
1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....
22. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen. Uanset hvornår vi lægger vores søn, vågner han HVER nat mellem 3...
8. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Lang eftermiddagslur - kortere søvnstræk om natten
Hej Helen. Vores søn på 2 måneder sover i løbet af dagen lure på 1-2 timer,...
Viden om børn:
Dåb
Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret eller til præsten ved den kirke, hvor I gerne vil have jeres barn døbt. I aftaler så i fælleskab et tidspunkt for dåben, og I mødes også og taler om dåbsritualet, og hvordan det hele foregår.
I de fleste kirker foregår barnedåben som en del af søndagsgudstjenesten, men i nogle kirker arrangeres særlige dåbsgudstjenester f.eks. om lørdagen.
Før dåben skal I vælge mindst 2 og...
Opkast - baby og børn
Der er forskel på at gylpe og på at kaste op. Gylp kommer stille efter et måltid, hvor opkast er mere voldsomt og i større mængder. Hvis barnet kaster op, vil det ofte også være uroligt og utilpas. Hvis barnet kun kaster op en enkelt gang, er der ikke grund til bekymring.
Opkastning hænger ofte sammen med, at barnet fejler noget andet og måske også har feber. Barnet vil ofte have ondt i maven, virke slap og træt, vil måske vægre sig mod at spise. Sammen med opkastning kommer...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.