Brev:
Feber og feberkramper
Hej Helen.
Jeg skriver til dig for at få et råd om hvad jeg gør.
Jeg har en dreng på 21 måneder som i januar fik hans første feberkrampe. Så stod det stille til februar og siden har han haft ikke mindre end 12 stk. De ser ud til at blive værre og værre fra gang til gang. I starten fik han et anfald og så ikke mere. Men de kunne godt være lange. Op til 20 min. Han trak vejret og blev ikke blå. Nu har han lige haft en tur mere hvor han fik 2 anfald. Han bliver meget blå og den sidste tog over en halv time.
Som du kan regne ud har han været syg meget ofte og altid med feber op til 40.6 og altid omkring de 40. Sidst var den oppe på 41.4. Næsten hver gang har de konstateret at hans crp var forhøjet altså betændelse, men de kan ikke finde det. Han får tjekket lunger - hals og øre hver gang. Han er også et ørebarn så han har dræn og fået fjernet polypper forholdsvis tidligt. De har også taget rygmarvs prøver og taget diverse blodprøver for bl.a børne gigt.
Vi bliver hver gang indlagt for jeg er efterhånden et nervevrag og tør næsten ikke sove om natten. De har nu talt om at de vil prøve at tale med en anden læge om han muligvis skal undersøges for epilipsi men lover ikke noget. De ville kontakte mig hvis det er.
Stort set hver aften har han omkring 38-38,5 i feber og må han så sover falder den drastisk. helt ned til mellem 35 og 36. Enkelte gange har den været helt nede på 34,5. Det mener jeg jo ikke er normalt men synes ikke at jeg bliver taget alvorlig nogen steder. Hvis han rigtig leger om aftenen kan den godt komme op på 38,8.
Jeg har en fornæmmelse indeni at der er noget der ...
... bliver overset. Men ved ikke hvordan jeg skal komme igennem til dem og få dem til at lytte. Taler jeg om aften temp får jeg at vide hvad jeg går og tager feber på ham for, men det gør jeg for min egen sjælefreds skyld. Ellers får jeg ikke en rolig aften og render og kigger til ham hele tiden.
Jeg ved ikke om jeg skal forlange at få ham et andet sted hen og blive undersøgt og hvis hvordan jeg så gør det. Eller hvad jeg skal?? Håbede derfor at du måske kunne give mig et godt råd og evt fortælle mig om du mener det er mig der overeagerer.
Det går også meget ud over mit arbejde da han er syg en uge af gangen næsten hver gang. Jeg har også selv en kronisk sygdom så det hjælper jo heller ikke på det hele.
Jeg er alene med ham og føler mig helt alene i verdenen. Føler måske at lægerne nogen gange tænker hvad søren jeg tænkte på at få ham i min alder med min sygdom og så når jeg er alene. Hans far er inde i billedet og har ham hver 14 dag. men der er ikke megen støtte at hente, da han og hans kæreste har gjort alt for at fremstille mig som en dårlig mor, hvilket de ingen vejne er kommet med hverken på sygehus eller andre steder. Kun sat sig selv i et dårligt lys, så de få gange de har været inde på besøge ham når vi har været der og jeg har fået et par timer for mig selv så kommer jeg tilbage til en masse ballade fordi sygehuset har deres billede af dem og faren hans af alt andet.
Håber du kan finde hovede og hale i mit meget lange brev Og venter spændt på hvad du synes om det hele. Som det er nu kører noget ikke godt og mine 2 store børn bliver meget svigtet også
Venlig hilsen
Jette
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.
Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...
Viden om børn:
Astma
Børn med astma trækker ikke vejret på samme måde som vi andre. Når man har astma, så snører luftvejene sig sammen, passagen for luft ind og ud af lungerne bliver mindre og barnet har derfor svært ved at trække vejret.
Astma er det man kan kalde for en lungesygdom og børn med astma vil ofte have anfald, hvor de tydeligt har problemer med vejrtrækningen. Under et astmaanfald vil barnet få en hvæsende, pibende vejrtrækning, kvælningsfornemmelse, vedvarende hoste og nogle gange også...
Brystopereret
Mange kvinder bliver idag brystopereret. En brystoperation kan både være en brystreduktion, hvor man har fjernet noget af brystet og en brystimplantation, hvor man har gjort brysterne større.
Mange kvinder bekymrer sig om hvorvidt de vil kunne amme deres barn, når de er brystopererede og der er ikke andet at gøre, end at se hvad tiden bringer. Nogle kvinder vil fint kunne amme, det afhænger meget af operationsmåden. En del kvinder ammer delvist, giver altså bryst og supplerer med...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.